Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dokumentární
  • Akční

Recenze (303)

plakát

3:10 Vlak do Yumy (2007) 

Škoda námět byl dobrý a dalo se z něj vytřískat víc. Jakoby režisér nevěěl, jestli chce točit akční westwrn nebo psychologické drama a tak natočil tohle. Divoký západ byl ve filmu pěkně udělanej, proto tolik hvězd.

plakát

Atentát v Ambassadoru (2006) 

Celou dobu jsem přemýšlel proč se to jmenuje Bobby ne Ambasador. až konec to docela pěkně rozřešil. Přišlo mi to až takový pohádkový, všichni byli správní a trochu Mirkové Dušínové. Závěr ale pro mne stál za to.

plakát

Auta (2006) 

Já nevím co bych měl na tom filmu pochválit. Mne to prostě od začátku do konce nudilo. Nebavila mne ani animovaná práce. Pro mne prostě jednoznačný propadák.

plakát

Babel (2006) 

Určitě nejhorší ze všech tří filmů na kterých autorská dvojice spolupracovala. Ale i tak zajímavý flm, který stojí za pozornost. Měl jsem pocit jakésy nedodělanosti a vyčerpání tématů.

plakát

Čas (2006) 

Moje první setkání s tímto režisérem a musím uznat, že povedené. Námět sám o sobě je dost zajímavý a režisér ho dovedl dobře zpracovat. Jen mi trochu přišlo, že začátek je příliš rozvleklý. Hlavní hrdinka dokázala pěkně zahrát svůj vnitřní rozpor a otázku kdo je?

plakát

Ďábel nosí Pradu (2006) 

Výkon Meryl Streep posunul tento film ke třem hvězdám. Pro mne určitě zajímavý motiv příběhu, ze kterýho mi bylo na zvracení. Proč by měli lidi vypadat "hezky". Nechápu. Myslím, že by se film dal natočil líp a toto téma více propracovat.

plakát

Denní hlídka (2006) 

Mě se film líbí svou sirovostí, kdy se nejedná o nějak nadpřirozeně vypadající hlavní hrdiny a jejich nářadí. Jinak je to trochu moc zamotanější než díl první, což filmu trochu ubírá.

plakát

Faunův labyrint (2006) 

Výborné vyzuální dílo. A příšerky, nebo jak jim říkat, jsou dobře vymyšlený. přesh mezi snem a realitou je dobře udělaný.

plakát

Fimfárum 2 (2006) 

No nejvíc mi asi uvíznou hrbáči. To bylo asi nejlíp zpracované. Jinak je to důstojné pokračování jedničky.