Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Krátkometrážní

Recenze (216)

plakát

V pasti (2005) 

Příjemný (je to to správné slovo?:) ) film s nezvyklým příběhem a především super výkonem Ellen Page (Patrick ale hrál taky skvěle!), který stojí a padá na dialogu. A přiznejme si, ten nebyl tak geniální, aby utáhl pozornost diváka na 100%. A co "akční" scény? Z toho zběsilého třesu kamerou mě po chvilce bolela hlava... slabé čtyři hvězdy.

plakát

Mentalista (2008) (seriál) 

Přiznám se, že jsem moc dílů neviděl, sledoval jsem to jako vyprošťovák od učení. Ale hlavní hrdina je děsný sympaťák a vždy mě pobavil. Rád jsem se díval :)

plakát

Obhájce (2011) 

70%, zaujaly herecké výkony (Ryan s věkem opravdu herecky roste a Marisa Tomei je rozkošná) a zajímavý děj plný nečekaných událostí. Postrádalo to ale větší drive, chvílemi jsem se solidně nudil.

plakát

Můj báječný rozvod (2008) (divadelní záznam) 

Eliška Balzerová dokáže s přehledem sama utáhnout celých 105 minut divadla, prostě téměř dokonalá one woman show! 90%

plakát

Torchwood (2006) (seriál) 

1. série: 70%. Seriál chytne, postavy zajímavé, příběh netradiční, ale... ta stupidita, která se sem tam ukáže, to prostě občas nejde překousnout, takže hrozné díly (e04, Cyberwoman...smál jsem se polovinu epizody) se mísí s perfektními (e05 Small Worlds a zvlášt e06 Countrycide). No a "pravá podstata" Jacka je jen třešničkou :). Každopádně už s prvním dílem druhé série (wow, John!) jde vidět nejen zvýšení rozpočtu, ale i celkové ztrácení stupidity. + je i skvělá hudba (potěšilo mě, že tvůrcové znají Anthony and the Johnsons). Jenom prostě nechápu, jak můžou být všichni bisexuální :) 2. série: 85%. Jak jsem si vyvodil z prvního dílu, kvalita opravdu stoupla, sevření pomyslné ruky chytlavosti bylo ještě silnější, o to víc zamrzelo, co se na konci stalo s dvěma prsty. Taky jsem se ale přesvědčil, že gay scény a vztahy jsou jenom pozlátko, kterému tvůrci nedají žádnou hloubku. 3. série: 95%, téměř dokonalá záležitost. Jeden velký problém rozprostřený na celou sérii se jeví jako dobrý krok (asi jako v Dexterovi) a já jsem všech 5 dílů zhltl jedním soustem. A protože tak trochu čekám, že čtvrtá série bude něco podobného, asi si počkám, až budou venku všechny díly. To čekání bych totiž nepřežil!

plakát

Spirit - divoký hřebec (2002) 

Mooc příjemný animák, kterému prostě nejde dát míň než plný počet - nejenom kvůli úžasně pozitivnímu pocitu na konci filmu, nejenom kvůli perfektní hudbě, ale především kvůli tomu, že není lepšího scénáře než koňské tváře :) Opravdu vynikající film, kéž by takových animáků bylo víc!

plakát

Táta: matka pluku (2009) (TV film) 

Naprosto otřesný film, lituju, že jsem tu televizi zapnul. Vždyť ani ty děti se nesmály..

plakát

Rango (2011) 

Neřekl bych, že je to zrovna pohádka pro děti (což dokázalo i to, že při 24 dětech a 2 dospělých jsme se smáli asi 3x častěji než ti prcci), ale mě to dost nadchlo především originálním konceptem a audio(prostě Depp, Zimmer..)-vizuální stránkou. Škoda, že jsem se ke konci chvíli nudil.

plakát

Ženy v pokušení (2010) 

Fajn oddychový film, ve kterém 98% zábavy tvoří Eliška Balzerová. Hm...