Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dokumentární

Oblíbené seriály (10)

Pán času

Pán času (2005)

Po 4. sérii (zatím) měním hodnocení na 5 hvězdiček a říkám, že je to jeden z nejoriginálnějších seriálů vůbec. Především pak postava Doktora je asi nejcharismatičtější postavou, co jsem kdy viděl. Stejně tak velkou měrou přispívají scénáře zejména Moffatovy a Daviesovy. AKTUALIZACE: Po zhlédnutí 7. série se Doctor Who (byť jen jeho znovuzrozená podoba) zařadil mezi mých Top 10, a ze mě se stal whovian :) David Tennant je sice nepřekonatelný, ale Matt má zase jiné kouzlo. K tomu Pondovi a Moffatova šílená zápletka, která definitivně vyvrcholila ve speciálu k 50. výročí a nutí mě netrpělivě čekat půl roku, s jakou vervou na ně Capaldi naváže jako poslední (a první) Doktor. Allons-y!

Firefly

Firefly (2002)

"Světluška" je kouzelná! Opravdu. Tenhle seriál má v sobě něco, s čím jsem se nikde jinde nesetkal. Možná není v některých ohledech dokonalý, ale ten vtip, charisma postav, prostředí, kdy se sice dívám na sci-fi seriál, ale jakoby v něm ta sci-fi složka nebyla vůbec důležitá. Tenhle mix namíchal Joss Whedon opravdu skvěle, a opravdu mě mrzí, že mu nenechali více prostoru, v němž by se mohl seriál více rozvinout...díky tedy aspoň za Serenity!

Everwood

Everwood (2002)

Prostě nejlepší seriál! Nemůžu si pomoct, ale vždycky mi to bude připomínat určité osobní věci, a navždy ho budu mít spojený s oněmi nedělními večery, kdy jsem Everwood viděl poprvé. Jsem rád, že jsem se k němu posléze vrátil a dokoukal i čtvrtou sérii. A jakkoliv později kolísala kvalita seriálu, pro mě to vždycky bude srdcovka. Jinak se můj názor shoduje s uživatelem freddy, a jsem rád, že Mbali to vidí podobně ;)