Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (12)

plakát

The Gamechangers (2015) (TV film) 

Super téma, super Radcliffe. První role, kde se pro mě vymanil z postavy Harryho Potter.

plakát

The Gambler (2014) 

Snažil jsem se. Opravdu ano! Ale tomu blbečkovi to bylo všechno jedno. Asi se mi nikdy nestalo, že bych tolik přál hlavnímu hrdinovi fyzickou újmu. Ovšem pokud máte kolem sebe ty nejměkčí gangstery v historií organizovaného zločinu, tak se mu nedivím, že neměl strach. Aspoň trhat nehty nebo vyrvat zuby a týpek by si rozmyslel jestli prachy vrátí nebo to zase prosází.

plakát

Lidé jako my (2012) 

Jen jedna otázka. Proč jí to neřek hned? To je taková tragédie říct někomu, že je jeho příbuzný? A proč ji v podstatě balí celej film? Z jakého důvodu tam jsou scény a odkazy na jeho kariéru když se to ve výsledku vůbec neřešilo? Proč je ten spratek takovej spratek? .... dobrá tak dvě otázky

plakát

Jeden den (2011) 

Konečně KVALITNÍ romantický film a ne ty přeslazené, které jsou v poslední době tolik v módě (Zkus mě roesmát, Záměna,...). Jim Sturgess je výborný herec a zde předvedl parádní výkon, Anne je taky super a její postava je vtipná a sympatická (její postava taky ujde). No, pro mě určitě filmové překvapení, které bych mohl vidět vícekrát.

plakát

Soudce Dredd (1995) 

Skvělá komedie plná vtipně napsaných dialogů, brilantních hereckých výkonů, úžasných digitálních efektů a detailně propracovaných kulis. Dlouho jsem se takhle nepobavil. Škoda jen chtěných pokusů o vtipy. Ty mi směšné opravdu nepřipadaly. Víc takových filmů!!

plakát

Taxikář (1976) 

Normálně bych dal asi 3*, ale díky hudebnímu doprovodu dám o * navíc. Naprosto dokonalá melodie a pro mě vtipně natočené střelné rány. Ovšem to je ve starších filmech už klasika.

plakát

Teror (2011) 

Přehlídka blbosti všech zúčastněných. Nejstupidnější zloději, v historii kriminality.

plakát

Tři mušketýři (2011) 

Alex Dumasů by asi koukal jak si Holywood představuje mušketýry. Připomíná mi to počítačovou hru, kde každý má svůj styl boje. Jeden je silnej, duhej chytrej, třetí nenápadnej a čtvrtej je... hezkej. Ludvík mi přišel jako neuvěřitelný pako a scény s ním mně vyloženě vadili, protože víc nesympatického herce jsem dlouho neviděl. Ale na druhou stranu měl film tempo a uteklo to překvapivě rychle a já byl spokojen. Víc jsem totiž ani nečekal a film si na nehraje na víc než průměrnou rodinnou zábavu.

plakát

Strom života (2011) 

Cože?! Co má za smysl dávat tam záběry vesmíru? Proč tam byli? K tomu filmu by měli dávat nějakou příručku nebo manuál. Tento film ocení kritik či znalec, který v něm jistě uvídí vnitřní kouzlo, hloubku, význam a možná i zábavu. Já teda ne. Jedině snad kamera se mi občas líbila, ale to je pro mě hodně málo.

plakát

Top Gear (1978) (pořad) 

Podle mě jedna ze nejlepších televizních serií současnosti. Tři děti uvězněný v dospělých tělech podporovaný pro české televize neuvěřitelným rozpočtem. Výsledkem je parádní podívaná, kde se víc než na informace o autech zaměřují na pocit z řízení a průměrná auta zde nedostávají jakýkoliv prostor. Ukazují, že i ta největší "plečka" může mít svůj charakter a naopak superspeedexpensive car může být auto nestojící ani za zdemolování. Super originální šou.