Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Horor

Oblíbené filmy (10)

V jako Vendeta

V jako Vendeta (2005)

Svým způsobem netradiční film, ať vzpomínám, jak vzpomínám, podobný film ze své paměti vylovit nedokážu…Hugo Weaving předvádí vynikající výkon, jeho charisma čišící zpod masky a jeho tajemnost na zajímavosti filmu jen přidávají. Myšlenka filmu, vynikající obsazení a Weavingovy monogoly dělají Vendetu filmem, který vybočuje z řad. Svým vybočením si získává své příznivce, ale také své zarputilé odpůrce, pro které je Vendeta pouze komiksovou slátaninou. A právě pro zajímavost a originalitu tohoto filmu musím dát pět hvězdiček, které si dle mého názoru určitě zaslouží.

Predátor

Predátor (1987)

04/04/2016 Malé kino Zlín, jasné že plná palba 5* - srdcová záležitost.

Rocky

Rocky (1976)

Jeden z prvních (ne-li první) filmů, který jsem viděl se Silvestrem Stallonem. Hned po prvním shlédnutí si mě získal. Ač je příběh velmi přímočarý a jednoduchý, tak dokáže zaujmout. Ne nadarmo se říká: „V jednoduchosti je síla.“ Tenhle film byl pro mě velmi silným zážitkem a v paměti mi zůstane jistě po mnohá další léta. Rocky se stal legendou svého žánru, Silvestr se hlavní role chopil vynikajícím způsobem, a proto dávám plný počet – 5 hvězd.

300: Bitva u Thermopyl

300: Bitva u Thermopyl (2006)

Pro mě vynikající film, příběh, můžeme říct, téměř žádný...žádná překombinatovatelnost se nekonala, naopak svou jednoduchostí a rychlím spádem mě film vtáhl do dění...Jistě najdeme spostu filmů, kde se koná krvežíznivá řežba...ale většinou se tomu člověk zasměje a dodívá se jen pro pobavení a nebo to trápení ukončí a film vypne...zde jsem se dodíval se zájmem a zaujetím až do konce, určitě velký díl nese vizuální podoba filmu...dámy si jistě přijdou na své, vypracovanými muskulataturami se to tam jen hemží:)) Takže u mě 90 %...nic není stoprocentní že...:)