Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (39)

plakát

Maléry pana Šikuly (1999) 

Film nacházející pochopení u všech, kdo kdy pracovali nebo pracují ve velké korporaci. Pro ty, co mají dost některých svých kolegů, šéfů a vůbec dementnímu systému té či jiné korporace. Jebat vám na to! :) Český název? WTF? Nejhorší, kdo kdy vymyslel, ale to je téma samo pro sebe.....

plakát

Až tak moc tě nežere (2009) 

Mám ráda, ostatně jako většina holek, takové ty romantické americké slátaniny. Tohle je super slátanina (v dobrém), ve filmu se sice až moc podezřele mihá tolik známých herců a hereček, máte pocit, že se jednou opravdu všichni mezi sebou sejdou a že se znají (což se opravdu stane), ale taky mi příjde, že si stále v životě říkáme, že ten svět je tak malej, že to docela i sedí a nakonec nepůsobí tolik nerealisticky. Také už tím, že jeden chce druhého, ten zase někoho jiného,... Rozhodně film také dost hovoří o ženské naivitě a o naší super schopnosti - vidět věci jinak než jsou :D. Pro ty, co hledají způsob, jak se zbavit nějakého ctitele či ctitelky, nabízí širokou škálu fintiček ;).

plakát

Jackass 3 (2010) 

Prostě kluci, co patří do faktoru strachu a k tomu ještě vymyslí hromadu volovin, že člověku rozum stojí. Jackass je prostě originál, bezkonkurenční dílo několika znuděných a hyperaktivních týpků, co se baví vzájemnými naschvály. Tím mám na mysli jejich celou tvorbu. Jackass 3D vypadá jako sestřih několika dílů ze série, které si všechny nepamatuji, ani nevím, jestli jsem všechny viděla, každopádně mi tento způsob humoru nevadí, ale i tak některé scénky člověk občas omezí. Pokud máte rádi skateboardy, snowboardy a jiný možný věci, na kterých se dá cokoliv sjet, doporučuji.

plakát

Pýcha a předsudek (2005) 

Je pravda, že tento film je možná více určen pro ženy, nicméně pánové by se mohli také něco přiučit o tom, jak složité jsou city a jejich vyjádření. To se však nedá s dnešní realitou bohužel srovnávat. Asi by jste dnes družku nevyhledávali v okolí jejího bydliště, kdyby náhodou šla kolem a vy jste mohli vidět její líbeznou tvářičku. Technika vše ovládla a vše jde tak jednoduše, až se ta romantika musí vytvářet jinak. Pro romantiky všech romantiků zaručená jednička!!!! Film nepostrádal špetku vtipu a trochu toho popichávání. Ach, kéž bych se mohla o pár století vrátit zpět ;-). Jen matku, tu bych nechtěla mít stejnou jako ony.

plakát

Sloní muž (1980) 

Velmi dojemný,strhující příběh o lidském chování k člověku,který byl postihnut tragickou nehodou,která jej ovlivnila a doprovázela celý život v podobě jeho zohyzděné hlavy. Dostal se až na pokraj své důstojnosti.Byl zneužíván pro cizí obohacení,ale i přesto byl rád za každou vteřinu svého života.

plakát

Doba ledová 2: Obleva (2006) 

Doba ledová 1 na nás velmi zapůsobila hlavně svou originalitou, zábavnými postavičkami, hlavně veverkou s žaludem a tak se nedájí tyto znaky očekávat i ve dvojce.Je pravdou, že si mnozí stěžovali na to, že veverka na to, jak byl její herecký výkon úžasný, se vyskytovala málokrát.Ve dvojce bylo těmto stížnostem vyhověno a veverka vlastně doprovází každý krok zvířátek.Myslím si,že oba díly jsou na podobné úrovni.Je tam spousta super scének(veveka v nebi,....) a spousta nových zvířátek.Drsnějhšími částmi vyniká oproti jedničce (hned na začátku smrt jednoho zvířátka,útěk před vodou mezi unikající párou ze země).

plakát

Obchodník se smrtí (2005) 

Nicolas Cage mě přesvědčil halvně o tom, že je na každém člověku rozhodnutí zabít či nezabít a to že on se vyhne trhu se zbraněmi neznamená, že se přestanou vyrábět či používat.Ale je to jedna z možností, jak se dostat rychle k penězům,což v dnešní době neznám téměř nikoho,kdo by byl proti. Obdivuji rozhodně jeho schopnost ,jak peníze rychle vydělat ,tak rychle utratit.

plakát

Ivánku, kamaráde, můžeš mluvit? aneb Tak to mi ho teda vyndej (2005) (divadelní záznam) 

Velmi zábavné, hodně vulgární. Kdo nezná jedinou hlášku, neuspěje ve společnosti, jelikož je to v poslední době velmi oblíbené téma. mrzí mě však, že tímto se spíš Ivánek a další stanou spíš slavnými než společensky odsouzenými.

plakát

Žít po svém (2005) 

Také bych to vyjádřila slovem "příjemný" a milý film. Skvělé obsazení - Freeman, Robert Redford. Lopézová konečně nehraje mindu a začínám jí i díky tomuhle filmu snášet. Možná to nebyla její chyba a nakonec to není zas tak špatná herečka.

plakát

Láska a smrt (1975) 

Zručeně nejlepší Allenův film!!!Už jsem na tuto skutečnost byla upozorněna díky stránkám čsfd a nemílili jste se. Možná bych měla rozdat nějaké bodíky a vy trojkaři, styďte se!!! Řezala jsem se celý film a to také díky groteskním scénám. Velmi mě překvapil Allen místem, dobou, hudbou( ! ), .....vůbec vším. Super,super super!!!!!