Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární

Oblíbené filmy (10)

Americká krása

Americká krása (1999)

Tak tenhle film je má srdcová záležitost. Jednoduše ho miluju a dokážu se na něj dívat znovu a znovu. Možná i částečně proto, že se občas cítím velmi podobně jako onen mladík, když natáčel igelitový sáček nebo jako Lester v závěru příběhu, když pochopil... Sam Mendes zde odvedl opravdu kvalitní práci. A Kevin Spacey v roli Lestera je jedinečný a nezastupitelný.

Muž na Měsíci

Muž na Měsíci (1999)

Něco neuvěřitelného! Carrey je prostě král! Dokázal nemožné, nejenomže hraje několik rolí zároveň, on se jimi stává. Andy u mě v pokoji na dvě hodiny ožil. A dělal si legraci ze sebe i ze mě. Připadala jsem si jako loutka, jako malé pimprle, které má on naprosto ve svých rukách. Doháněl mě k šílenství, vzteku, obdivu, překvapení i slzám. Ty dvě hodiny byly tak neskutečné a reálné i umělé jako život sám. Jime, vzdávám ti hold! To co si tady dokázal, jen tak někdo neumí !!!

Mary a Max

Mary a Max (2009)

Už když sem viděla trailer, říkala jsem si: "Jó, tohle by se mi mohlo líbit!" A taky že jo. Nádhera! Při sledování tohohle dílka jsem se úplně tetelila blahem. Nádherná animace! Tak nějak přesně podle mýho gusta- do hněda (tu barvu zbožňuji), navíc nevtíravě vtipná a ty úžasné červené detaily jsou prostě skvostné! Skvělá hudba. Hlasy herců přesně sedí na postavy. Originální pohled na problémy dvou lidí naservírovaný s kopou melancholie a špetkou ironie. Nenapadají mě žádná negativa... zkrátka myslím, že tenhle milý, poetický filmík se dostane do mých oblíbených :) ....Dne 5. listopadu 2009 se tak i stalo :) (mimochodem trefný komentář - uživatel Mahalik)

Most do země Terabithia

Most do země Terabithia (2007)

Nádherný příběh o fantazii, o dětské silné, nekonečné a osvobozující fantazii, která Vás odnese od problémů ve škole, od finančních lapálií v rodině, od špatného vztahu s rodiči. Kdo si jako malý nevymýšlel, nepochopí... :)