Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Oblíbené seriály (10)

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

To co Simpsni předvaději od 16. řady, to neni možne. Neuvěřitelne blaboly, ktere nemaji ani hlavu ani patu. Vykradaji vše od nejruznějšich filmu, přes serialy po vlastni předchozi dily. A 22. řada te debilitě dava jen korunu. Dřiv vtipny a sarkasticky Homer je pryč. Ted ho nahradil nevtipny, trapny a pro mě už pomalu uražlivy Homer. Na Simpsonech sem vyrostl a kadžy dil jsem viděl x krat(po 15. řadu) a mužu se bez nadsazky prohlasit za znalce. A jestliže nějaky serial začne blbnout, tak je na čase ho ukončit a začit třeba něco noveho, jenže to by si museli autoři uvědomit, že je konec i když mam takovy pocit, že již nejde o zabavu, ale o komerci- nic jineho mě nenapada, proč to trapeni jěště neskončilo. A nakonec jsem se dozvěděl, že chystaji 23. řadu, když již zminěna 22 je maximalně hloupa. Jistě, jsou vyjimky, ale bohužel ne dily jako celky, ale jako vtipy, ktere se občas v nějakem tom dilu objevi a ja se mužu pousmat. Bohužel jich je malo, hodně malo. Proto jsem se rozhodl snižit hodnoceni. Pokud chcou tvurci i nadale takhle s nama mavat, tak tento serial si nezaslouži byt 2., nezaslouži si byt ani v top10. Ukončete to, veřejně se za posledni sezony omluvte a věnujte se jinym projektum. A za nějaky 10let, až pochytate par novych napadu, přijdte s comebackem. Věřim, že lidi by Vám pak utrhli ruce. Ted Vám je trhat nebudou, spiš sekat, abyste dalši dily nedělali- věřim že tenhle nazor nemam jen ja, ale každy pořadny fanda.

Griffinovi

Griffinovi (1999)

Více než důstojny oponent Simpsonu. Brian (mluvici pes), ktery je takovy cynik a sarkastik, že by se i Dr. House mohl zavidět, kde Peter je takovy blbec, že i Homer se musi smat a Stewie?? ten je ochotny zničit vše, ale nejvic však nenavidi svou matku. Mam za sebou 1. serii a mam se na co těšit podle komentařu. Uvidime :) ..1. serie- 4* ..2. serie- 5*- (a Peter je čim dal blbějši :) vyborně) ..3. serie- 4* ..4. serie- 4* ..5. serie- 5*

Hvězdná brána: Hluboký vesmír

Hvězdná brána: Hluboký vesmír (2009)

Viděl jsem 34dilu a mam takove tušeni, že tady mame nějakou novou telenovelu. Až na par dilu řeši pořad jen kokotiny a přitom nic nevyřeši a vše se vrstvi na sebe jak ve Ztracenych. Bože dej at si ti scenaristi daji facku(nebo 2- resp. čim vic, tim lip) a začnou tam davat emzaky, kteři chcou strašně moc Destiny. Jak řikam, až na par dilu děsna nuda- 18.6. Po dokoukani na ostatni dily zvedam na 3* a těšim se na dalši řady- když už to tak blbě skončili :)

Okresní přebor

Okresní přebor (2010)

Perfektni serial televize Nova. Než jsem viděl první díl, byl jsem nejisty, jake to asi bude- přece jen Nova a serialy, že. Po prvnim dile však obavy opadly a ja se nemohl dočkat na dalši a dalši díl. Teď jen doufam, že budou dalši řady, protože tenhle serial si je zaslouži. Skvěle postavy- ne jen nějaka, ale všechny. Šišlavy Áda, cholericky Ondřej Vetchy(muj nejoblibenějši), nebo třeba naprosto flegmaticky předseda alias Luděk Sobota. BRAVO! :)