Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (47)

plakát

Amazing Spider-Man (2012) 

Nikdy jsem si nemyslela, že je možno udělat Spidermana tak nudně. Nudila jsem se od začátku až do konce, hlavní představitel mi byl vysoce nesympatický a nehodil se na Spidermana ani za mák...

plakát

Haló (2012) (pořad) 

Hodnocení tohoto pořadu mě dost překvapuje - po silvestrovské půlnoci jsme přepli tv program a u Haló jsme vydrželi skoro hodinu a půl :-) Velmi zvláštní humor, když to srovnám s českými "perlami" typu Tele tele, musím hodnotit hodně vysoko. A dovolím si tvrdit, že jinak jsme na humor dosti nároční a rozhodně se nesmějeme všemu....nám se to prostě líbilo, je to takové osvěžující :-) Věštění z pexesa, Štěněk Hrstka a "Les je sviňa" vedou.

plakát

Letadla, vlaky, automobily (1987) 

Vůbec nevím, co bych vytkla :-) Martin a Candy se skvěle doplňují, charaktery jim sedly jak "prdel na hrnec" a docela se divím, že tenhle film není profláklejší, neboť scénář i obsazení je naprosto perfektní a smát se budete hodně :-)

plakát

Hněv Titánů (2012) 

Uznávám, že do dějin kinematografie se film asi nezapíše, nicméně já se v kině bavila a bavila jsem se celých 99 minut. Pro mě lepší než "jednička".

plakát

A-Team: Poslední mise (2010) 

Není to tak dávno, co jsem to viděla...a už si vůbec, ale vůbec nepamatuju, o čem to bylo. A to není dobré.

plakát

Kostka (1997) 

Vděčné a napínavé téma, na nízkorozpočtový film poměrně dobré efekty. Nudit se nebudete, za zhlédnutí stojí každopádně. Dvojce (Hypercube) se ale vyhněte obloukem...

plakát

Kostka 2 - Hyperkrychle (2002) odpad!

Ježiši, toto bola konina :-) Katastrofální scénář, kamera, všecko. Postavy otřesné, buď nevýrazné, nebo maximálně otravné. Efekty směšné (závěrečná animace ála PC spořič). Jeden z nejhorších filmů, co jsem kdy viděla. Kravina. Trapárna. Pardon :-)

plakát

Babicovy dobroty (2008) (pořad) odpad!

"Lepší měkký játro než tvrdý játro". To pan Babica asi zná z vlastní zkušenosti. Jeho játra bych teda vidět nechtěla.

plakát

Ulice (2005) (seriál) 

Na první díly se ještě dalo koukat, ale pak už nikoliv.

plakát

Pearl Harbor (2001) 

Tak velkolepé, tak americké. Kýč.