Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (19)

plakát

Bohemian Rhapsody (2018) 

Ano je oslava Queenu jak vysita,ano je to oda na Mercuryho jako blazen,ale vydknout se tomu neda prakticky nic.takze 5hvezdicek a 95 %.

plakát

Rychle a zběsile 7 (2015) odpad!

Jo ohromný.Teda pokud jste dítě do 8 let.Protože tomu nebude vadit,že to nemá pořádný děj,režii a akční scény jsou to nejhorší co jsem kdy viděl.10% a to jen proto,ze 0 si schovávám pro další díl.

plakát

Vlk z Wall Street (2013) 

Scorsese jede a DiCaprio umí snad opravdu hrát.Úžasný film,kde nám Scorsese ukázal jak máme utrácet prachy,když už je jich tolik,že není kam si lehnout!90%

plakát

Apokalypsa v Hollywoodu (2013) odpad!

Naprostá absence vtipu,humoru,režie-scénáře(i když to snad ani nikdo neočekával)Měla to být komedie,výsledek je smutnej a tragickej.Kdo to neviděl neztratil přes hoďku a půl jako já.

plakát

Po zániku Země (2013) 

Hloupý scénář,nerealistické akční scény,klišé dialogy a závěr který jsme všichni čekaly.20%.M. Night Shyamalan si po mega úspěchu Šestého smyslu za všechny získané prachy koupil horu kokainu,vypálil mozek a filmy Žena ve vodě,Poslední vládce větru a a tenhle oscarový kousek jsou jen neodvratitelný závěr.

plakát

Gravitace (2013) 

Úžasné,fantastické,dech beroucí.Stanley Kubrick by měl radost.94%.

plakát

Hostitel (2013) odpad!

Podezření se potvrdilo, Stephenie Meyer napsala opět neco pro 13 leté holky,které to dotáhly už do druhé třídy základní školy.Film mě štval už po 15ti minutách a už se to nezlepšilo.Nevypnul jsem to jen z marné snahy usnout.Tohle píšu jako varování pro všechny,kterým je nad 13,umí číct a psát a chtějí aby to tak zůstalo.

plakát

Smrtonosná past: Opět v akci (2013) 

Ta drtivá většina extrémě záporných recenzí není fér.Stejně jako s Prometheem se tu čekalo něco co bude dosahovat kvalit jedničky - to je nesmysl.V obou případech jsou to klasiky žánžu,ke kterým se desetiletí nikdo nepřiblížil a asi to bude ještě trvat.Takže čekat to u pátých dílů je hloupost.Pátou past bych viděl na 65-70%,příliš přepálená předimenzovaná akce,hlášky bývaly také údernější,ale po tom co jsem tady týdny četl jsem byl příjemě překvapen výsledkem.

plakát

Dredd (2012) 

Člověk by řekl,že horší než původní Dredd už to být nemůže.Nicméně tvůrci se hodně snažily a téměř svého předchůdce dohnaly.Film o ničem se zpomalenými záběry brutálního násilí.

plakát

Zvědavost (2011) (seriál) 

Uživateli spawn866 Chci ti napsat reakci na tvou recenzi (nebo co to bylo) k dokumentu Stephnen Hawking Grand design - stvořil bůh vesmír?Píšeš,že dokument nepřináší nic nového.Tak za 1.Dokument je dělaný pro laiky a pro ty je tam novinek spousty,i když přiznávám,že ne tolik jako zhovadilostí v tvé recenzi.Za 2.Tvrdíš,že čas nemohl vzniknout velkým třeskem,protože neexistovala příčina,co ti nato mám říct?Jen tohle!Není to pravda.Fyzikální zákony to prostě umožňují.A za 3.Tvoje další pecka.Snažíš se tu zpochybňovat teorii o černých dírách.No Hawking má IQ 160 a na takových teoriích se pracuje třeba i 10 let na úrovni nejlepších matematických a fyzikálních znalostí,které máme a ty to pár kecama,že to nemůžeme vědět shodíš ze stolu.Nepochybně tomu rozumíš víc. No a za 4.Tvoje neuvěřitelná věštecko-prozřetelská teorie o tom kde budeme za miliardu let je jen závěrečná facka do tváře čtenářům,kteří to dočetli a těžko to obstojí argumentu,že tu lidstvo za tu dobu ještě bude.Většina světových odborníků se domnívá,že jestli se něco radikálně nezmění nepřežijeme tohle tisíciletí.To je vše až se vrátíš z kostela tak třeba napiš.