Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Thriller

Recenze (20)

plakát

Proroctví (2009) 

Začátek byl opravdu hodně povedený, a úplný konec taky. Konečně jeden film který nekončí hapyendem. Bohužel posledních dvacet minut před velkým finále na způsob blízkých setkání se mi vůbec nelíbilo.Mimozemská civilizace mi do tohoto filmu prostě neseděla. Ale jinak to celkem ušlo. Na to že Cage opravdu nemusím tak tady nebyl vyloženě špatný.

plakát

Ženy (2008) 

Na to že v celém filmu nebyl jediný chlap tak to nebylo špatné. Taková menší sonda do newyorské smetánky. Mě se to celkem líbilo. Ještě by to chtělo trochu víc štávy.

plakát

13 (2008) (TV film) 

Viděl jsem to na jeden zátah a bylo to dlouhé. Trošku moc překombinované s tím že jsem od začátku tušil kdo je jednička. Taky mi moc nehrála časová posloupnost. Nevím jako dlouho trvá operace obličeje s následným uzdravováním ale rozhodně déle než než několik dní. Ale když si tohle všechno člověk odmyslí tak se na to i dalo koukat. Ovšem podrhé už si to rozhodně nepustím. Do televize to mělo i celkem slušnou kvalitu zpracování.

plakát

Město duchů (2008) 

No myslel jsem si že to bud celkem blbost ale byl jsem mile překvapen. Nebylo to tak špatné, dokonce jsem se i několikrát zasmál. Prostě se mi to líbilo, pro mě o to víc že je to v nY který miluju. Myslím že celkem skvělá odechovka na příjemný večer s nekým blízkým. Hlavního herce jsem viděl poprvé a nebyl vůbec špatný, a Tea je pořád krásná.

plakát

Ztracené město (2008) (TV film) 

Nebylo to tak hrozné jak jsem čekal. Podvodní záběry bych sice dokázal asi natočit lepší ale jinak to celkem ušlo. Jako večerní film doma bych si to nepustil ale na to že jsem na to koukal v práci tak to nebyla tak špatná zábava.

plakát

Max Payne (2008) 

Zklamání na celé čáře. Film absolutně o ničem který má s kultovní hrou společný jen název. Škoda.

plakát

Lživý svědek (2009) (TV film) 

Celkem jsem se na to těšil. Mohl to být povedený thriller ale bohužel nebyl. Celý film se nic nedělo, skoro žádná akce. Herecké výkony jsou mdlé a nevýrazné. Jediné pozitivum je krásná Claire. Opravdu velice slabý film. Škoda potenciál tam byl.

plakát

Charlieho andílci (2000) 

Dávám za tři ale jen proto abych si nechal místo pro lepší filmy. Tenhle film si nehraje na nic jiného než na rychlou zábavu a to mu myslím celkem vyšlo. Že to nemá žádný moc děj. No a co. Hlavně že mě to v danou chvíli pobavilo, a andílci tam vypadají prostě skvostně.

plakát

Statečné srdce (1995) 

Nad očekávání skvělý film. Pomsta muže za smrt ženy která ho žene dopředu až tam kam možná nechtěl dojít. Mel gibsin odvedl jak herecky tak jako režisér skvělou práci a oskaři jsou velice zasloužení. Na konci jsem uronil slzičku. V daném roce asi nejlepší film.

plakát

Pták na drátě (1990) 

Na začátek devadesátých let skvělá komedie u které jsem se bavil.