Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Krátkometrážní
  • Akční
  • Drama
  • Dokumentární

Recenze (59)

plakát

Daniel Landa: Král a klaun (2013) (hudební videoklip) 

Původní písnička je super, předělávka od Landy je naprostá katastrofa.

plakát

Continuum (2012) (seriál) 

Velmi příjemné sci-fi ze současnosti. Zajímavý příběh, kde hlavní hrdinka (velmi milá), reprezentuje zlé korporace a hodní povstalci jsou zde označeni jako zlí teroristé. Seriály typu Hvězdná brána nebo Star trek moc nemusím, ale Continuum se mi po první sérii velmi líbí.

plakát

Grilování s Vodouchem (2012) (pořad) odpad!

Pejsek s kočičkou pekli dort, Vodochodský griloval. Výsledek je stejný, jen měl navíc nedoučeného kuchaře jako pomocníka. Grilovat maso v Cole nebo maso zalít směsí piva a kečupu, mít mleté maso obarvené do růžova jak dětská prdelka a chrochtat si, jak nakoupil kvalitní suroviny a na závěr si hotové maso na talíři zalít pořádně kečupem, aby bylo poživatelné. Zažít to doma na zahradě - proč ne. Ale jako pořad do televize? Ale když nad tím tak přemýšlím, musím odebrat jednu jedinou, malou, bezvýznamnou hvězdičku a dát odpad. Má tam jednoho hlavního hosta, v prvním dílu Kristýnu Leichtovou - ale úplně zbytečně! Párkrát prohodila pár slov a byla tam jen na okrasu a jako pomocnice. Taky ji mohli nechat připravit něco jejího když už tam je, ne jen přicmrndávat. Škoda.

plakát

Gympl s (r)učením omezeným (2012) (seriál) 

Hodnocení pilotu: Ordinace v růžové zahradě ze školního prostředí. Není to komediální seriál, je to novácké drama s troškou vtipu. Toto nepatrné množství vtipu a přítomnost Kristýny Leichtové zatím stačí jen na jednu malou hvězdičku. První díl se ale docela zlepšil, takže musím jednu hvězdičku přidat. Ale časem se to stále víc blíží Ordinaci a jiným vztahovým seriálům.

plakát

Honzíček a Grétička (2012) (TV film) 

Škoda, že jsem to neviděl v němčině. Mohlo to být ještě bizarnější.

plakát

Chata v horách (2012) 

Parádní hororová komedie. Kombinace snad všeho možného a ve výsledku to funguje skvěle.

plakát

Láska v hrobě (2012) 

Tento dokument potvrdil mé představy o bezdomovcích. Určitě jsou mezi nimi i světlé výjimky, ale takových typů jako v tomto filmu mi vůbec není líto. Samý chlast, práce jim smrdí, ať klidně na ulici umřou.

plakát

Můžeme dál? (2012) (pořad) 

Viděl jsem jeden díl, z nějakého cigánského ghetta. Nápad zajímavý, ale provedení nevím nevím. První cigoš pupek jak ženská s paterčaty, pronajímá byty, takže je za vodou. Další, pravděpodobně soused typický cigán. Kde pracujete? Teď nepracuji, vozím železo. A otázky, Odkud pochází suši? Ameryka. Který kontinent má nejvíce obyvatel? Čýna. To není kontinent. Aha, tak Ameryka. A pozor, záludná otázka kolik dnů má přestupný rok? Ani po poradě se zhruba dvacítkou sousedů se nedopídili k výsledku, zachránit je musela jedna školačka. Takže ano, pokud jsme měli nějaké předsudky vůči tomuto etniku, jsem rád že nám je Česká televize potvrdila. Ale na druhou stranu vozítko zaparkované před domem zřejmě nikdo neukradl. Ale moderátor je mi velmi nesympatický a zasloužil by nakopat.

plakát

No Doubt - Looking Hot (2012) (hudební videoklip) 

Co může být lepšího než blonďatá indiánka.