Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Všeuměl Ivan Vodochodský ukáže v pořadu vysílaného na TV Nova zaručené tipy na to nejlepší grilování. Díky pořadu Grilování s Vodouchem můžete ochutnat jednoduché i složitější recepty, které právě Ivan Vodochodský připraví. (Paity)

Recenze (30)

Zeck odpad!

všechny recenze uživatele

Ivan Vodomrdský je známý svojí absolutní zahleděností do vlastní tlusté prdele, proto je každý pořad do kterého se nasere, odpad už z principu. Jsem z Hradce, do kterého se tohle sele přestěhovalo aby svého času dělalo kulisáka v divadle (na víc neměl i když chtěl být herec), proto se mi pod ruku pochopitelně dostaly výpovědi očitých svědků, kteří přišli do kontaktu s jeho tlustým egem. Tohle smradlavé upocené prase je schopné zcela vážně žádat po barmankách (v divadle), ať mu ukážou kozy a když se vší slušností odmítnout, řekne, že jsou to stejně ploché krávy a on o nic nepřišel (Casanova jeden). Dost ale k mému subjektivnímu hodnocení tohoto čuráka. Grilování s Vodouchem je jen další ubohou snahou extrémně zadlužené Novy, konkurovat Primě v kuchařských show. Zatímco na Primě Ital představuje středomořské speciality a provází diváka po nejrůznějších koutech Itálie, Vodomrdský griluje párky pro "hvězdné" děti (hosty) z Ordinace v růžové zahradě. Porovnat to například s "Šéfem na grilu" snad v rámci uchování důstojnosti Vodomrdského ani nejde. Zatímco Pohlreich ukazuje jak se griluje zdravě a dobře, Vodomrdský podlévá žebírka Coca-Colou a worchestrem. Jako vrchol svého umu pak představí grilované špekáčky a jeho prasečíma rukama prohmataný těstovinový salát. Pokud mají kuchařské pořady v člověku vyvolat chuť k jídlu, pořad Vodomrdského v člověku vyvolá spíše chuť na zblití. Jestli tohle čteš ty tlustý prase, zabal to a jdi spáchat sebevraždu, případně se vrať k vaření ke Gondíkům, tam přesně zapadáš... 0% ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Když se vám do rohovky zarazí kousek asfaltu, který musí očařka vyšprtnout ošklivě ostrým nástrojem, můžete skončit jako já - s okem ulepeným od framykoinu a slz, neschopní číst, neschopní čumět do monitoru déle než pár minut v kuse, neschopní být na slunci nebo ve větru, zkrátka jen sedět či ležet jako kraví lejno u televize a víceméně poslouchat, co se v ní děje. To se dozvíte věci! Kupříkladu takové "Grilování s Vošoustem", to byla lahůdka! Necharismatická bečka sádla je na zahradě s trojicí juvenilních párů a chystá jim žranici - buřty s hořčicí, cibulí a pivem, umaštěný zeleninový salát hňahňaný holýma rukama, žebírka s colou a protože je to všechno poživatelné asi jako dort od pejska a kočičky, všichni přítomní si masné karcinogeny na konci hojně oplácají kečupem "vyrobeným ze skutečných rajčat" Kand (pořad je pravděpodobně sponzorován touto značkou). Dobrá, žrádlo z tohoto "kulinářského" pořadu stojí zjevně za vyližprdel - a co zábava? Hurá, tak ta je ještě horší, přesněji žádná! Tuhle jsem na zahradě rozšlápla slimáka a koukat, jak z něj vytéká nažloutlý vnitřek, bylo chutnější i záživnější než "Grilování s Vošoustem". Hvězdičku dávám ze dvou důvodů: 1) napadl mě během pořadu recept na večeři, co stojí za vyzkoušení, 2) ze soucitu. Chválabohům, že se rohovka hojí rychle! 10% ()

Reklama

Hopi odpad!

všechny recenze uživatele

Pejsek s kočičkou pekli dort, Vodochodský griloval. Výsledek je stejný, jen měl navíc nedoučeného kuchaře jako pomocníka. Grilovat maso v Cole nebo maso zalít směsí piva a kečupu, mít mleté maso obarvené do růžova jak dětská prdelka a chrochtat si, jak nakoupil kvalitní suroviny a na závěr si hotové maso na talíři zalít pořádně kečupem, aby bylo poživatelné. Zažít to doma na zahradě - proč ne. Ale jako pořad do televize? Ale když nad tím tak přemýšlím, musím odebrat jednu jedinou, malou, bezvýznamnou hvězdičku a dát odpad. Má tam jednoho hlavního hosta, v prvním dílu Kristýnu Leichtovou - ale úplně zbytečně! Párkrát prohodila pár slov a byla tam jen na okrasu a jako pomocnice. Taky ji mohli nechat připravit něco jejího když už tam je, ne jen přicmrndávat. Škoda. ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Ty vado, nová dimenze televizního vaření! Už to není tak, že Bohdalka se patlá v míse se žrádlem a někde za kamerou stojí nervózní kuchař, který posuňky a vrásky pokrytým obličejem naznačuje, kam táhnout to rozinkové těsto. Ne. Teď už je to jinak. Nějaký bodrý cvalda se v tom matlá sám a skupinka druhořadých herců na něj jen tupě zírá, občas si do toho hrábnou sami. Například jeden zcela brilantně vymačká nějaký hořčičný zvratek z Globusu do mísy, kde už jiný před ním nastříkal cosi… Ne. Nevaří se (negriluje) tak, aby pořad vytřel zrak konkurenci. Ne. Jede zcela dle standardu nováckého bahenního podprůměru. A to není vše. Divák ihned zjistí, že tady nejde o žádné michelinské kulinaření. Ugrilovat karbanátkové hovno s párkem dokáže každý. Pochcat to kečupem může jen diletant a celou tu sračku pak máchat v coca cole jen proto, že je tato nadnárodní fabrika na přeslazenou vodu z louže sponzorem pořadu, dovede jen idiot. Budiž ale idiotovi obhajobou, že asi prostě musí… no, já bych to nedělal ani za dozlatova grilované tele. Pořad zcela odpudivý provedením, agilním kuchařem Narcisem Cvaldou a především výběrem nezajímavých hostů. Svým formátem mohl být přitom úspěšný. ()

sarkareifova odpad!

všechny recenze uživatele

To je furt dokola! Nejdřív to žačalo Prostřenem, Ano Šéfa a skončilo to u Grilování s Vodouchem. Když sem na to jednou koukala tak griloval maso, které právě vyndal z obalu a pak k tomu udělal jenom česnekovej dresing, kterej umí udělat každej. A to bylo všechno. Natočení muselo stát hodně peněz a vznikla další kravina!! ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama