Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Oblíbení herci (10)

Johnny Depp

Člověk s charismatem až na půdu. Johnny je zkrátka můj idol. Nezklamal mě snad žádnou ze svých dosavadních rolí - snad jen Tenkrát v Mexiku - Agent Sands nic moc. Nedokážu říci jaká role je jeho nejlepší - všechny mají své kouzlo. Jeho role žeru - ať je to záporák nebo ne. Poslední filmy co jsem s ním viděl - Public Enemies, Donnie Brasco a Dead Man. Všechny moc chválím. + ty ostatní jako Sweeny Todd, Piráti, Edward, Ed Wood, Ospalá díra, Z Pekla, Karlík....atd. atd.

Robert De Niro

Robert je star, která ke mě promlouvala hlavně skrze Scorseseho filmy. A opravdu si mě získal. Jeho role ať kladnější či ne mají své kouzlo a dokáží si diváka získat - např. v Zuřícím býkovi. I když v současné době mnoho tak "dobrých" filmů jako dříve netočí vždy budu mít Casino, Goodfellas, Heat, Taxi driver....atd. atd.

Bruce Willis

Opomenu-li legendární kvatrologii Smrtonosná past - tak Pulp fiction, Poslední skaut a Pátý element

Tom Hanks

Jenoznačně - Zelená míle, Apolo 13, Zachraňte vojína Ryana, Trosečník...a tam bych mohl pokračovat i dále...Hanks je typickým příkladem toho že vzhled opravdu klame, a že dobrý herec může zahrát jakoukoli roli a nevypadat u toho blbě, což poměrně velké množství herců neumí. V Road to Perdition - drsňák, ve Forrestovi - ňouma, v Ryanovi - drsňák, v Terminálu - ňouma, v Trosečníkovi - nejdřív ňouma, pak drsňák...a tak dále...herec sympáťák s citem pro danou roli.

Harrison Ford

Představitel staré školy, který se i v současné době dokáže prosadit. Vskutku mne překvapil v novém Indiana Jonesovi. I když je vidět, že nám poměrně stárne stále je to Harrison jakého si pamatuji. Top movies - Indiana Jones, Uprchlík, K19, Star Wars.

Bill Murray

Tento herec je zkrátka neuvěřitelnej. Pravé Murrayovské šlenství odstartovali Krotitelé duchů, poté přes filmy jako Ed Wood a Ztraceno v překladu až k překvapivě úžasnému Zombielandu, kde si Bll zahrál sám sebe a tak se mi těmi 5minutami co tam byl vryl do hlavy, že si zasouží místo v mojí topce.

Hugh Laurie

Charizmatický brit Laurie mě nejdříve oslovil estrádním pořadem A bit of Fry and Laurie, u kterého jsem se docela pobavil a přišel jsem na chuť specifickému britskému humoru, ovšem nejvíce si mne získal rolí Dr. House, která je spoustě lidem nepříjemná, ovšem já v něm vidím asi něco jiného. Za tím vším sarkasmem je House docela citlivý chlápek. Každopádně on vzechnul americkému seriálu britského ducha, a to se mi líbí.

Will Ferrell

PAN komik, který zaručeně pobaví. Ale nezklamal ani v dramatu - Stranger than fiction. Týpek a sympaťák. Top filmy - Step Brothers, Jay and Silent Bob, Ron Burgundy....atd.