Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (16)

plakát

Při činu (2009) (studentský film) 

Super myšlenka! Takové krátké, výstižné a zábavné. Pointa není od začátku jasná, to se mi líbí a autorovi se to povedlo.

plakát

Sherlock Holmes (2009) 

Během celého filmu mě Sherlock se svým parťákem Watsonem bavili. Co se týče bojových schopností to Scherlokovi uniká a tak skoro vždy Watson zachraňuje krk právě jemu. Od začátku do konce filmu bylo pro mě napínavý jak to skončí, ikdyž bylo zřejmé jak to dopadne. Velmi dobrá hudba.

plakát

Smrt čeká všude (2008) 

Dobře zfilmované adrenalinové, chaotické, prostě reálné válečné situace. Dosti napínavý a silný film...

plakát

Imaginárium Dr. Parnasse (2009) 

Od začátku až do konce jsem si užila pořádný fantasijní film. Užasná vizuální stránka:-) Není co dodat.

plakát

Prokletý ostrov (2010) 

Shutter island mě dostal. Jeho vývoj, který mnoho diváků čekalo od úplného začátku, jsem nepochytala dostatečně. Takže jsem si ten konec opravdu užila. Působivé mysteriózní scény. Výborně zahrané.

plakát

Ostuda (2009) 

Dost dobře natočená rodinná situace, která odpovídala reálným "pár hodinám" času.

plakát

Box (2009) 

Ze začátku docela dobře vzrušující. Námět se mi líbil a bylo to napínavé. Ale ke konci nic moc. Asi jsem čekala nějaké větší nápaditější rozuzlení.

plakát

Hořký měsíc (1992) 

Neskutečně velké psychycké napětí. Silná ukázka jak může dopadnout vztah po příliš velkém počátečním vypětí sexuálních, okouzlujících, vzrušujících tužeb či přílišné závislosti na někom ( "Všeho moc škodí"). Myslím, že z tohodle filmu si každý najde nějaké poučení.

plakát

Comeback Odyssea (2007) (amatérský film) 

Super! Rozhodně jsem se nenudila!!! Zábavný putovní příběh Odyho z Itháky. Celým filmem plula bohatá vůně osobitého humoru:-) Poseidon byl velice dobře zahraný:-)...Dokonalé záběry:) Líbil se mi záběr, kdy Odysseus utíká do své rodné země. Mělo to svůj řád:). Každá postava měla své charisma a kouzlo. Celkově to mělo svůj řád:) Není co dodat:-) Prostě film plný vtipů, zábavy, ale také napínavosti, která mě provázela celým filmem :-)