Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Fantasy
  • Sci-Fi

Recenze (32)

plakát

Total Recall (2012) 

Zklamání ve všech ohledech. Nuda, zmínění Marsu vlastně ani nechápu, nekonečné bitky s Beckinsale a kdyby to aspoň zachránila nějaká lechtivá scéna s ní nebo s Biel - ale ne, to už tam radši bude chodit polonahý Farrell. Jeden a půl hvězdičky za solidní efekty a slušnou choreografii.

plakát

Domov aneb Kam směřuje naše cesta (2009) 

Souznění obrazu a sdělení musí neprimitiva donutit k zamyšlení a třeba i mnohým správným krokům. Silný film doporučuji všem, kdo ho ještě neviděli a především těm, kterým se ježí při slovu ekologie vlasy. [spoiler] Snad jen, že vrchol filmu přijde kolem sdělení o ropě nebo masu, nikoli před koncem (glob. oteplování, s nímž je to trochu složitější).[/spoiler]

plakát

Invaze (2007) 

Nebylo to příliš neotřelé, ale slušně řemeslně zpracované a tentokrát s menším množstvím otravných osob, ječících lidí a ne až tak omračující antilogikou.

plakát

Mentalista (2008) (seriál) 

Díky svému pojetí je to jediná kriminálka, na kterou jsem schopen se pravidelně koukat. A co víc, většina dílů je velmi dobře udělaná a jen parkrát je vykonstruovaná genialita trošku přehnaná a rušivá anebo díl svou zápletkou už trochu ohraný (např. opakující se téma zrádného policisty/šerifa). Hlavní hrdina má neoddiskutovatelné charizma.

plakát

Legenda o vášni (1994) 

Už jen za kameru dám bez rozmýšlení pět. Rád jsem se podíval po čase znovu.

plakát

Avatar (2009) 

Ani bych neřekl, že měl film 162 minut. Příběh a minipříběhy nejsou nijak překvapivé, ale v té vizuální nádheře a světu fantazie vůbec nepřemýšlíte nad nějakými klišé. A že je to ekologická agitka? No, i kdyby, na tom určitě není nic špatného a koneckonců právě takto navštěvované filmy možná mohou názory aspoň trochu ovlivňovat. Jeden z filmů, které se opravdu musí vidět (jestli zrovna v 3D, tím si nejsem jistý, ale třeba by vtažení bez stereoskopického obrazu nebylo takové).

plakát

Poslední prázdniny (2006) 

Hvězdička za pozitivní naladění a občas pěkné pohledy na hory a jídlo.

plakát

Únos (1997) 

Určitě to nebyla nuda a několik pasáží mi přišlo poměrně originálních. Konec už hodně moc přitažený za vlasy a dost klišoidní, ale úplná tečka před závěrem prostě potěšila.

plakát

Na vlastní nebezpečí (2007) 

Za přírodu a vcelku originální umístění filmu. Jinak opravdu špatné.

plakát

Čas dluhů (1998) 

Levnou komedii jsem od tohoto filmu opravdu nečekal.