Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenze (12)

plakát

Nezvratný osud 4 (2009) 

Zase jednou zbytecne straveny cas. Co na tom, ze efekty jsou celkem ok, kdyz na konci zase vsichni umrou? Mozna by uz nekdo mohl natocit nezvratny osud s dobrym koncem a ukoncit uz konecne stale se opakujici debilitu.

plakát

Podivuhodný případ Benjamina Buttona (2008) 

U tohoto filmu jsem se dost bavil..Člověk vždycky čeká, jestli už Brad nebude v dalším záběru o něco mladší. Myslím si ale, že je docela dlouhý. Kdyby se pořád brad nevracel ke své lásce tam a zpátky, bylo by to jednodušší.a pak mi lezl na nervy hlas jeho umírající lásky...:-)

plakát

Pterodaktyl (2005) odpad!

Nekupujte si to, nepůjčujte a dělejte jako by jste tani nevěděli, že existuje. Dobře vám radím.Tfuj.

plakát

Vlad narážeč (2003) odpad!

Debilita na entou. Bože ani jsem se na to nedodíval. Horší film jsem snad ani neviděl.Blbost, blbost, blbost.

plakát

Fakulta (1998) 

Tak tenhle film jsem viděl minimálně desetkrát a rád se k němu vracím. Některé situace sice působí poněkud lacině, ale to se mi na něm líbí. Hartnett mi tady prijde jako dobry frajer:-)

plakát

Strach a hnus v Las Vegas (1998) 

To zas byla jednou blbost..Čumět se na stavy dvou zfetovanců je fakt zábava.Tohle se fakt může líbit jen zhuleným, kteří se smějí každé blbosti-právě takový mi to doporučil..Je to sračka.

plakát

Trable prcka Binka (1994) 

Sice to není nejlepší, ale sem tam jsem se zasmál.Proč tak nízké hodnocení? To si asi ani tento film nezaslouží. Na odreagování skvělá volba...

plakát

Sám doma 2: Ztracen v New Yorku (1992) 

Tento roztomilý film byl, je a bude mou jedničkou k odreagování. Jako malý jsem ho miloval a videl snad stokrát, stejně jako jedničku. Je to prostě super podívaná. Četl jsem i knižní podobu, která je nachlup stejná jako film...

plakát

Terminátor 2: Den zúčtování (1991) 

Můj neoblíbenější film s nejoblíbenějším hercem. Tím, že se z Arnolda stal kladný hrdina bylo jen ku prospěchu věci. I po snad stém shlédnutí je to napínavé a zábavné. Jednoznačně lepší než jednička a trojka-zde už je vidět ohranost či podobnost některých scén. Na VHS vynikající dabing:-). DVD verze i když obsahuje několik scén, které na VHS nebyly-mimochodem jsou stejně zbytečné(např. když si ošetřovatelé vychutnali Sáru za zaneřáděný pokoj), mě dabingem hodně zklamala a to hlavně proto, že jsem přišel o hodně skvělých hlášek, na které jsem byl zvyklý a bez kterých neměla scéna své kouzlo. I tak mé hodnocení sto procent. Nesmrtelný film.