Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dokumentární
  • Dobrodružný

Recenze (926)

plakát

Láska s výstrahou (2002) 

Bohužel nic originálního. Typická americká romantická komedie, která dokáže nabídnout jen to, co od ní divák čeká.

plakát

Deň a noc (2013) (seriál) 

Tohle převálcovalo všechny odpady, které jsem tady kdy rozdal. Nechápu jak tohle mohlo spatřit světlo světa! Nejhorší televizní počin všech dob. Upozorňuju že většinou nehodnotím seriál pokud jsem neviděl všechny série nebo alespoň většinu dílů, ale u tohodle mi pár minut stačilo na to, abych byl dostatečně přesvědčený tím že je to největší odpad všech dob.

plakát

Krueger (Another Tale from Elm Street) (2013) 

Totální hrůza, která se mi ani trochu nelíbila. Kraťasy jsou prostě nehodnotitelné, ale tady ten byl totální zbytečnost. Ztráta 6 minut života.

plakát

Dokonalý žralok (2006) (seriál) 

Ty animace a ten uvaděč to byl otřesný děs a nebyl jsem si jist ani důvěryhodností zmíněných informací. Velká slabota. Nemám rád když se z dokumentů dělá pitomá fraška kupou trapných animací a tohle byl bohužel právě ten případ. PS: Jestli chce někdo vidět pořádný dokument o žralocích tak doporučuju tohle.

plakát

Krásy divokého Německa (2012) (TV film) 

Musím uznat že se na to fakt pěkně koukalo. Kdo se rád kouká na přírodu, tak vřele doporučuju. Často vidíme přírodopisné dokumenty hlavně z ciziny, nebo prostředí nám méně známého, ale tady je na tom pěkné to, že dokáže překvapit a udivit i středoevproská krajina ve které žijeme.

plakát

Nevědomí (2013) 

Film mě vyloženě překvapil svým příběhem a když pominu občasnou podobnost na jiné filmy a přespřílišné vysvětlování, tak musím říct že tak dobré scifi už jsem dlouho neviděl a neslyšel (hudba a celkově zvuk byl perfektní). Tento svět a příběh Jacka mě prostě pohltil a já si to užil a ty zbylé chyby doporučuju přehlédnout, protože jinak příjdete o dobrý film.

plakát

Zkus mě rozesmát (2011) 

Příjemné ačkoli hodně předvídatelné. Co mě dost překvapilo na takovou typickou odrhovačku, jsou docela příjemné herecké výkony jak Jennifer tak překvapivě i Sandlera. Občas zábavné a občas prostě klasicky americké.

plakát

Lesní duch (2013) 

Tohle je přesně případ, kdy tenhle novodobý "remake" byl totálně zbytečný a zcela neopodstatnělý (tedy alespoň pro mě). Co z toho, že se na to dalo koukat a co z toho že jsem se mohl podívat na tucet pěkných efektů, když chyběla atmosféra 80. let, humor a správná porce "béčkovosti". Kdo zná starý dobrý Evil Dead (Lesního Ducha :) ) tak uzná, že to je prostě zcela jiná kategorie a tohle byly prostě předem jasně vyhozené prachy. Rada na závěr pro ty co mají rádi klasického Lesního Ducha. Pokud nechcete vidět na vlastní oči jak vám zprzní váš oblíbený film, tak tímhle neztrácejte čas a raději si pusťte něco jiného.

plakát

Iron Man 3 (2013) 

Pro mě je to o chloupek lepší než druhý díl, ale popravdě jsem čekal mnohem víc a výsledkem jsem byl docela zklamaný. Marvelovky mám obecně rád, ale tenhle kousek mi prostě nesedl. Je zde spousta skvělých momentů, nápadů a scén, ale dohromady mi to opět (stejně jako u druhého dílu) nevytvořilo tak komplexní zážitek jako u jedničky.