Reklama

Reklama

Krueger (Another Tale from Elm Street)

Krátkometrážní / Horor
USA, 2013, 7 min

Obsahy(1)

Nejlépe se cítí v přítomnosti malých dětí. Doslova jej přitahuje jejich naivita, čistota a především jejich strach. Malá Suzy brzy pozná, co je Freddy Krueger zač! (SOLOM.)

Recenze (14)

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Tentokrát, sa miestami dá dokonca hovoriť o atmosfére a vcelku je to o triedu lepšie ako predošlý Nightmare amaterák. Ale to dievčatko Freddyho atrapu asi desaťnásobne prehráva a citeľne je to furt len amaterák. S Freddym bez masky ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Já jsem na podobné zesměšňování mého nejoblíbenějšího filmového záporáka přímo háklivý. Ani tentokrát mě Notarile nepřesvědčil a ani jeho pedofilní choutky. Tohle na mě udělalo stejný dojem, jako fronta na sracích hajzlících, když máte sračku. Výsledek to mělo ovšem úplně odlišný, tentokrát jsem se (bych se) z toho neposral. ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Na amatérskou produkci dobrý vizuál a i poměrně charismatický herec, který trochu toho Freddyho v sobě má, ale to je asi tak vše. Ve snímku se vlastně nic neděje, o hereckých výkonech moc mluvit pro mě nejde a jediný důvod, proč bych si s Notarilem pokecal by byl, zda by mi tu rukavici neprodal. Na 7 min je toho prostě sakra málo. ()

IceQueen 

všechny recenze uživatele

Sama som zhrozená z toho, čo teraz napíšem, ale snažiť sa nalákať dievčatko týmto spôsobom nie je vo filmovom svete (možno aj skutočnom, neviem) príliš originálne. Video by sa dalo využívať ako osvetový materiál pre deti predškolského veku, nočnomorákov asi až tak nedojme. Na amatérčinu celkom slušné, Freddy nie je úplne najhorší. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama