Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dokumentární
  • Dobrodružný

Recenze (926)

plakát

Spartakus (2010) (seriál) 

Měl jsem to štěstí že jsem si pustil nejprve minisérii Gods of Arena, která je dějově před touto sérií a místy se na to docela dobře koukalo. Seriál je to průměrný a divák se na to nesmí dívat z historického hlediska. PS: První díl nebo dva jsem skřípal zubama a to jak u téhle série, tak u Gods of Arena. Pokud se tedy hodláte na tento seriál koukat tak ho nesuďte hned podle prvních dvou epizod.

plakát

Já, padouch 2 (2013) 

Oproti jedničce pouhý průměr. Nic víc, nic míň.

plakát

Spartakus: Bohové arény (2011) (seriál) 

Zatím jsem viděl 3 díly a musím se přiznat že první polovina první epizody mě vůbc nezaujala. Druhá půlka se už rozjela a seriál mě začal bavit. Docela mi začíná vadit častá přitomnost zpomalených záběrů. Zatím to obecně není špatné. *********** Po dokoukání celé série musím říct, že to není špatné. Když člověk přehlídne kupu přehnanin, tak se u toho dobře pobaví a odraguje.

plakát

Ti druzí (2001) 

Musím říct že k plnému hodnocení chybělo opravdu málo, ale v rámci žánru patří jednoznačně do topky. Výborná atmosféra doplněná výbornou hudbou a zvuky nemůžu nezmínit! I "nehororistům" jako jsem já to doporučuju.

plakát

Můj otec je šílenec (2012) 

Capina u které jsem se zasmál... Není od věci chvilku vypnout a nechat si projít kofolu nosem. :D Neříkám že všechno bylo vtipné, ale byly tam momenty, za které tohle hodnocení rozhodně stojí. PS: Skvělý výběr těch nejlepších hudebních pecek mě udělal radost!

plakát

Tango a Cash (1989) 

Zábavný klasický akčnák z konce 80. let, který pobaví a nic jiného od toho člověk nesmí čekat!! Bomba! :)

plakát

Tajemství skrytá v prachu (2007) (seriál) 

Zatím jsem neviděl všechny díly, ale docela se mi to líbilo. Když pominu hrané scény, které mi začly vadit, tak musím říct že se na to docela dobře koukalo i jsem se něco nového dozvěděl.

plakát

Já, padouch (2010) 

Jednoduché, ale na pobavení vynikající! Pohodový animák, který má něco do sebe. PS: Dabing nedoporučuju, slyšel jsem že tam češi nadabovali ty malé jednooké smrady, kteří v originále v podstatě nemluví žádným jazykem - docela extrém si vymýšlet dialogy.

plakát

Poslední skaut (1991) 

Opět další ukázka toho že v 90. letech se točily nejlepší akčňáky! Výborné hlášky v podaní Willise prostě nikdy neomrzí a to i přesto že se "Willisovky" zdají být hodně podobné!