Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Recenze (1 267)

plakát

To je Angel? (2008) 

Aktuální dekameron (vlastně trikameron),po Mexicku.Nebo tragikomedie plná omylů,chcete li.-A spíš chili než sladká kukuřice.

plakát

Mistrův syn (1978) 

Tohle je fakt pr(č)chanda.Kungfu HK filmů moc nakoukáno nemám,i proto si tohle můžu užít jako totální psinu.Fascinujou mě tedy,mimo jiné,hlavně pazvuky vyluzováné při soubojích-ta kombinace bouchání do koberce a pleskání záclon v průvanu,-no tomu by se vyrovnalo snad jen,že by při souboji třeba dvou pistolníků se místo výstřelu ozvalo upšouknutí.Jinak nevím co bych dodal,to podstatný k týhle srandě jsem už napsal.

plakát

Tajemství (1974) 

No ono těch vodítek kdeže je ta pravda se ve filmu nachází povícero (klíč už v rozhovoru co vede Jean-Louis se svou něco hned po útěku z blázince),- je to předvídatelný a né že ne.Ono jde spíš o tu paranoiu co se tak hezky vine evropou posledních padesát let a co hlavně v šedesátých a sedmdesátých letech právě francouzi (a italové) uměli v některých filmech (třebaže i melodramaticky,ale co..)pěkně podat.Tak jako tady. K tomu tři moji oblíbení herci (sice občas vypadají jako by rejža už zase nedorazil). Takže nadprůměr.Ovšem.

plakát

Výplata (2003) 

Komedie (fraška) plná vomylů,vole. Pif,paf,puf.

plakát

Anděl s ďáblem v těle (1983) 

Povídá prostitutka kurva klientovi politikovi - ,,mě se nemusíš bát,ode mě nic nechytíš",- a politik klient nato - ,,já se nebojím,mě se nemůže nic stát,já mám totiž IMUNITU!!".--- V případném remaku by se na tomhle dialogu nemuselo měnit ani slovo.

plakát

Klid noci (1982) 

Bububu Film který pouštím intošům a polointošům,když u mě pořádají nějaký ten svůj sabat(h)(jako předfilm před Shining).--A ta snová scéna (medvídek a jeho utržený očičko,-brr) je jedna z nej snových scén co jsem kdy ve filmu viděl.

plakát

Lovci lvů (1996) 

Ignoruju filmy s tzv. safari tématikou.I tady by mě docela spíš zajímal příběh viděný očima těch zlejch lvů,než hrdinných lovců.Ovšem nemůžu dát jinak než skoro plnej počet ,když pro nic jinýho tak pro tu dokonalou (tím myslím DOKONALOU) atmosféru.

plakát

Zmasakrované blinkací panenky (2006) 

Tenhle (za)b(l)iják zatím nejde sehnat s tit. Tož jsem poprosil svou děvu,zda by byla tak hodná a při sledování tady toho mi sem tam něco zásadního přeložila.Moc jsem se o ni nebál,žiju totiž s někým kdo odzíval třeba Mučednice a u třeba Uvnitř byla jen vlažně spokojená.No chvíli občas něco přeložila,načež jsem ji několikrát načapal jak zhruba od desátýho blití simultáně překládá i to blééé,bléé.Nedalo mi to nevzpomenout na rané VHS a porno na nich,kdy simultání překladatel se mnohdy nechal strhnout a překládal i to ááách a ufff.Jenže tohle zdaleka nebyla taková sranda.Nezasmáli jsme se ani jednou.-Na konci jsme zjistili,že se vůbec na ničem neshodnem,ani na tom kdo je vlastně u nás ta větší kurva.Vlastně na jednom jsme se shodli,-a to že prachy na todle dala nějaká extremistická křesťanská sekta,páč jim Lucifer slíbil ztvárnit peklo,- a že když jim pustil výsledek sami se rozpustili.-Někde musím splašit dvojku a trojku,chci vědět jak to celé dopadlo.Třeba bude na konci nějakej hepáč-.Ble.

plakát

Hospital Brut (1999) 

Ono to zas až takové veledílo není,jak by se dalo očekávat po tom ovatiu různých jiných koukačů (i když je fakt,že jsem 30 minut ani nedutal).Celý spíš jako zdařilé školní cvičení několika (alespoň doufám že to nemá jen jednoho autora,ten by fakt byl asi nemocnej!) poťouchlých animáků.----- Vždycky jsem chtěl vědět co by vzniklo,kdyby se u piva s absinthem sešli Dalí,Buňuel,Toyen,Švankmajer,Gilliam,Burroughs a třeba Fincher,ve věku okolo dvaceti.Teď už to vím.

plakát

Amer (2009) 

Dětské noční můry v kostce,-sexuální pnutí,-frustrace (a kastrace?).---- Už zase jsem se pěkně vyděsil při nakouknutí do toho podivného ženského světa.----Takovýhle Film jako tenhle,je přesně to proč Filmy miluju! (škoda že se Dalí nedožil)