Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (608)

plakát

Mike a Molly (2010) (seriál) odpad!

Možná jsem viděl zatím málo a proto jsem nestihl pochopit onu vtipnost, ale tloušťka sama o sobě mi k smíchu nepříjde. I když jsou lidé, kteří přes nadměrnou váhu dokážou žít kvalitní život, tak obezita opravdu není legrační.

plakát

Ptákoviny (1994) (pořad) 

Skrytá kamera dokáže být velice zábavnou. Proto dávám i tu jednu hvězdičku... Mnohdy mi to ale přišlo až nevkusné, a to jak výběr lidí z kterých si dělali tvurci legraci, tak i tematika vtípků (příklad falešný policista, nebo hledání náhradního otce). Nemluvě o tom, že Čmaňa a jeho dcerka sou jakožto komentátorská dvojice k uzoufání.

plakát

Road Trip: Pivní pong (2009) odpad!

Oproti původnímu Road Tripu, který disponoval i podobnými herci je tohle tedy bezkonkurenční odpad. Jet na road trip na který jet nechci abych podvedl holku kterou vlastně vubec podvest nechci... Zajmavý motiv pro natočení hloupeho filmu.

plakát

Ostrov (2005) 

Slabší 3 hvězdy. Jde o jakžtakž koukatelný film, který je ale místy neuvěřitelně nudný a hloupí. Nečekal sem žádné drama a velkou myšlenku, ale akční scifi zabavu, a musím říci, že většinu filmu jsem se nudil.

plakát

Princezna ze mlejna (1994) 

Upřímě nechapu jak muže být taková krásná pohádka v modrých hodnoceních. Není stará, je poměrně nová, ale i přesto si drží svoji starodávnou pohádkovost. Žádná snaha o modernu, a ty písničky, no senzace. Neznám dítko,které by tuhle pohádku neznalo. Ještě k tomu v pohádce nalezneme zlého kížete, čerta, vodníka, čarodějku, no prostě je tam vše, snad jen drak tam chybí, ale mě osobně teda nechyběl.

plakát

PIKO (2010) 

S trošičkou snahy se z toho dal vytáhnout film s drogovou tematikou na světové úrovni. Autetičnost, dokonce i filmovost celého radoby dokumentu byla velice zajmavá. Film nepostrádá ani krvavé scény, které svoji odporností mohou konkurovat zahraničním hororům. Některé scény byly na muj vkus až přespříliš a zasloužili by si být vystřiženy. Film je zajímavý i tím v jaké době a jaký historický úsek existence drogy v poslední době tak medializované v ČR dokumentuje. Hodnotím spíš jako podařený filmařský dokument.

plakát

Bizoni na tahu (1980) 

Opravdu dost podobné Strach a hnus v Las Vegas. Je zřejmé z koho Depp čerpal když vymýšlel jak pojme svoji roli. Bohužel jsem se u tohoto filmu nebavil tak jako u dějovějšího Strachu. Zde jde opravdu o slataninu někdy velice vtipných zážítků dvou bláznu. Očekával jsem od tohoto filmu tedy trochu víc.

plakát

Candyman (1992) 

I když se nemohu odprostit od dojmu, že jde o směsici Hellraisera a Noční můry, tak svým způsobem to má své kouzlo. Začátek je poměrně vleklý, ale od určité doby film nabere spád a graduje a graduje až do samotného konce, kdy hororvý labužník začíná litovat, že toho nebylo víc. Atmosfera ve filmu je vynikající za češ může i výborná hudba. Mezi naprosté špičky se film neřadí, protože Tony Todd pro mne nemá dostatečné charisma pro to, aby udělal z Candymana legendu jakou je například Fredie a začátek je pro mne opravdu zbytečně dlouhý a dá se říci nudný, přesto jednoznačně nadprůměrný horor.

plakát

Viking Viki (1974) (seriál) 

Při hodnocení pociťuji silnou nostalgii. Na to jsem se díval vždy, když jsem byl jako malý nemocný... Malý Viking, který dokáže vždy pomoci svým spolubojovníkům z potíží!

plakát

La cara oculta (2011) 

Po chvilce přemítání nad filmem jsem dospěl k názoru, že opravdu nešlo o horor. Šlo o celkem podařeně zpracovaný romantický thriller. Děj je krapátek popřeházený, což je vlastně jedinou věcí, která dělá z filmu krapet něco zvláštnějšího. Poskládat to chronologicky, myslím, že by více vynikla jeho průměrnost, takže naštěstí tomu tak není. Postava dirigenta se snaží působit tajemně, ale na mě osobně moc velký dojem neudělala, stejně jako příčina všeho toho co se ve filmu děje. Troufám si říci, že nic neprozradím, když řeknu, že příčinou toho všeho byla neskutečná lidská blbost. Mám rád to co poslední dobou proudí ze Španělska za filmy, ale tenhle se rozhodně k těm výborným neřadí. Dlouho jsem se chtěl svézt s masou a dát 4 hvězdy, ale nejde to, protože by byly zatraceně slabé. A proto dávám raději silné tři! PS spoiler: racionální příčina všeho co pusobí ve filmu tajemně je nejlepší způsob jak zkazit celý horor.