Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (608)

plakát

Spalovač mrtvol (1968) 

To není ani horor jako spíš zfilmovaná poezie.

plakát

Stmívání (2008) 

Pro mne nedokoukatelně nudné a otravné. Mužske idealy vypadají do jednoho jako homosexuálové, brrrr.... Ta jedna hvězda je za to, že to prý někdo dokáže dokoukat. :)

plakát

Misfits: Zmetci (2009) (seriál) 

Někde se u mě asi stala chyba. Tenhle serial se mi nelibí, stejně jako jeho hlavní hrdinové. Vtipu je dle mě málo a nebo ho asi nechapu. Tenhle serial se rozhodně k mým oblíbeným neřadí a to jsem viděl mnoho dílů.

plakát

Světáci (1969) 

Ač někdy nepohrdnu starou muzikou tak v tomto filmu se mi hudební čísla nelíbila a celkový dojem z filmu mi dost pokazili. Zbytek filmu je velice zábavnou českou komedií - mě osobně nejvíc pobavil Sovák z hereček Bohdalová s Jiráskovou.

plakát

Zatímco spíš (2011) 

Zajmavé, originální, nové, při troše empatie i velice velice odpudivé a nechutné. Hlavní hrdina je odporný, zlý a slizký. Samá takováhle přízviska očekávám od dobře hodnocených hororů :)... Film má rozhodně i svoji působivou atmosferu a gradaci děje. Velice podařený počin.

plakát

Hustej nářez (2009) (pořad) odpad!

Je to bandička trapáků, který nic neuměj a tak pouštěj videa z netu. Jsou trapní, jejich prupovídky nudné. Ty záběry někdy pobaví, ale vše co ta partiřka mladíků pro ten pořad udělala stalo za velké prd.

plakát

Hobit: Neočekávaná cesta (2012) 

Začnu z přísna - začátek - klidně bych vystřihnul onu dlouhou a zbytečnou předehru na omílání Pána Prstenu jsem rozhodně do kina nešel. Pak nasleduje poměrně dlouhá a uspokojivá zábava. Jako přínosné se ukázalo, že jsem knihu četl již před hodně dlouhou dobou a tudíž mi dějové změny vůbec nevadili. Co mě poměrně dost vadilo, že při takové práci, kterou si dali s jednotlivými trpaslíky, tak jejich vůdce vypadal jako člověk. Nevím proč by skřet s velkým frňákem nemohl byt charismatickým hrdinou, asi jde o komerční tah, kdy se prodává hercova tvář :), i když u Gluma si tohle odpustili, čímž se dostávám k tomu, že Glum rozhodně nezklamal. Další zklamání, pro mne byl konec filmu. Možná to bylo tím, že jsem se o film více nezajmal, ale očekával jsem ukončený jednorázový film, stejně jako kniha, ani film by neměl mít pokračování, a s trochu více přemýšlením u tvoření filmu by nebyl problem utvořin tří hodinový film se začátkem a koncem. jde o pouhou snahu z toho vytřískat co nejvíc peněz, aby lidi šli co nejvíckrat do kin a koupili si co nejvíce dvdček a načos a cocacol. A proto se pak do filmu dostavají takové zbytečně dlouhé začátky, které nikoho v kině nezajímají a film musí mít pokračování... Dalším zklamáním pro mne byly akční scény, které byly uspěchané, šílené a nepřehledné. Konkrétně jedna, která na mne pusobila dojmem nějaké grotesky a zážitek z filmu mi hodně zkazila. Moje kritika má i svoje světlé stránky, mohu se těšit, že další díly budou lepší, tento určitě pobaví, ale mě osobně nenadchl.

plakát

Rukama nohama (2006) 

Tak po dlouhe době mi tv nabídla film, u ktereho jsem neusnul a nepřepnul jsem ho. Tahle komedie je rozhodně něco netradičního a zajmavého. Místy je humor chapu pro někoho až nevkusný, ale ja se u filmu bavil a vydržel jsem až dokonce i přes velice pozdní vysílaní. Koukám, že film hodnotilo pouhych 65 lidí, což je velká škoda, protože určitě stojí za shlednutí. Ve filmu jsou místa, která se vtipnými být nesnaží a zavaní to spíše vážnějšími žánry, což dělá film svým způsobem velice zajmavý. Nedávám pět, ale mám takový pocit, že tento film by s přehledem mohl byt v červených procentech v hodnocení a ty 4 co dávám jsou zatraceně silné.

plakát

Proroctví z temnot (2002) 

Shlednuto po příchodu z kina s nadějí, že bych si mohl spravit náladu.... A podařilo se. Tajemná atmosféra je plíživě dlouze budována a dokonce spěje i k předem danému cíly. Snad možná příliš odkazů na jevy budoucí působí ve filmu příliš kýčovitě - uplně každý viděl něco divného, což je trochu divné.

plakát

Kletba z temnot (2012) 

Z filmového materiálu, který jsem v kině shlédnul by podle mě šel udělat i dobrý film. Co však pro mne bylo velkým sklamáním byl nepodařený střih, který nenechal vyhrocené scény dohrát a způsobil ve filmu velké skoky v ději. Diváci jsou informováni o věcech, které jsou pro film absolutně zbytečné (stejně jako celá role sestry a jejího tanečního vystoupení) a úvod filmu je naprosto bez atmosfery a myšlenky - scéna na začátku filmu je nesmyslná, bez kontextu a myšlenky, má pouze uspokojit divákovu touhu po nějaké akce před oním zmíněným přespříliš dlouhým a nudným začátkem. Když už pak film přestoupí k tomu, proč divák do kina přišel, tak se dočká uspěchaných nepropracovaných scén, které malokdy navodí vhodnou atmosféru. I když má film dost světlých okamžiků, které by si zasloužili být vyneseny, jako celek to absolutně nefunguje a antihororový konec tomu všemu nasadil korunu. Tento film se rozhodně nezařadí mezi dobré horory.