Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (800)

plakát

New Yorku, miluji Tě! (2008) 

A pak že Shia LaBeouf neumí hrát.. Jedině příběh s ním mi v hlavě zůstane..

plakát

Nezvratný osud 5 (2011) 

Smrt už neví, jak zábavně zabíjet.. "Hlavně to musím udělat rychle a nikterak zajímavě, ať stihnu Ordinaci v růžové zahradě!"

plakát

Mechanik zabiják (2011) 

To že má Jason svaly už víme,.. ale uvidím já někdy, jaký má zadek??

plakát

Twilight sága: Rozbřesk - 1. část (2011) 

Pokaždé si říkám, že na další díl Twilightu už do kina nepůjdu. Stejně mi to nedá a do kina jdu a pak se proklínám, když poslouchám ty rozhovory slečen za mnou. Letos jsem to poslouchala i při filmu. Dřív jsem zatnula zuby a snažila se to ignorovat, jinak bych je musela roztrhat na kousíčky a většinou se mi to i dařilo, protože se v tom filmu něco dělo. Jenže… Rozbřesk je ten film, který spíše kecá a ukazuje výhody a nevýhody manželství a nějaká akce, která by se přeci stále jen ve filmu o upírech a vlkodlacích dala čekat, chybí. Takže si dokážete představit, kolikrát za ten film jsem se držela sedačky, abych nepřeskočila o řadu výš a tu ukecanou kačenu neuškrtila. Ač se pan režisér snaží a evidentně se mu snaha u mnohých vyplatila, já trpěla. Zastávám názoru, že je ten díl zbytečný. Kdo chce vědět detaily, například jak hrají šachy, neb si přečte knihu :o) Já bych tedy raději proseděla tři hodiny v kině s vědomím, že je tohle moje poslední návštěva Twilightu v kině. A panu režisérovi děkuji, že udělal můj další krok v rozhodnutí, že si adoptuji černouška.

plakát

Ocelová pěst (2011) 

Už se Vám někdy stalo, že jste se svému psu dívali do tváře, dali jste hlavu na stranu a on to udělal též? A už se Vám to stalo s Vaším robotem? Magické, že? Ehm, počkat! V současnosti u nás na jednu domácnost spadá 0 robotů, pokud tedy nepočítáme automatickou pračku, kávovar, který jedním tlačítkem udělá jakoukoliv kávu, nebo televizi na dálkové ovládání a nemyslím tím ovládáním koště :o) Ale věřím, že robot s tváří a „duší“ je snem každé dívky :o) Takže když ho nemůže vlastnit, alespoň si užívá film, ve kterém takový robot je :o) Real steel je rodinné drama v hávu robotických zápasů. Kdo čeká, že jsou ale roboti hlavními hrdiny, toho asi jeden z nich udeřil. Hlavním hrdinou je špatnej taťka a jeho syn, kterého nikdy neviděl, ale osud je k sobě zavedl. Takže je naprosto jasné, jak se film bude ubírat a kolik klišé sebou přinese. Linie táta a syn silně připomíná, nebo respektive kopíruje Stalloneho filmy Do útoku a závěrečný boj by se dal zase nazvat robotický Rocky Balboa. A ač to může naštvat, stejně to působilo. Mě osobně nejvíc mrzí, že se film nepokusil trošku více rozvést trénink Atoma a dával opravdu největší prostor těm dojemným slzám, přičemž mě nejvíc dojímalo, když Atom dostával na… plechovou držku, ale stejně vstal a bojoval dál. Takže ač to nebylo dokonalé, jak jsem si přes půl roku přála, moje srdéčko dostalo, to co chtělo a tentokrát za to ani nemohl Jackman :o) PS: Taky bych chtěla roztancovat robota :o)

plakát

Alien Vs Ninja! (2010) 

Chtěla bych poznat scénáristy podobných Japonských sraček.. Vsadím se, že je najdu na jednom místě, a to v psychiatrické léčebně ve vypolstovaných pokojích a slušivých mundůrech.

plakát

Hadi ve vlaku (2006) odpad!

Doufám, že se nikdy nevožeru tak, že druhý den budu zvracet hady, prosím!!! :o)

plakát

Fish Tank (2009) 

Při pohledu na podobné filmy děkuji, že si mě... chce se mi po tom filmu říct… vyšukali... moji rodiče, ale moji rodiče mě vychovali k slušnosti, takže řeknu stvořili :o) Dali mi normální dětství, oslovovali jsme se zdrobnělinami a láskyplnými výrazy a slova čubka, děvka apod. jsme nechali jiným.. Upřímně jsem holku litovala, až tedy na jednu scénu (tu bych si s ní mile ráda vyměnila :o), v jistých momentech chápala a soucítila. Katie Jarvis hrála uvěřitelně, děj zajímavě gradoval, i když jsem tak nějak předvídala, co se stane, začátek zbytečně pomalý a konec naopak rychlý. Znovu bych se na to koukla jenom kvůli Fassbenderovi :o) a prosím, že se mnou souhlasíte, že tancovat vůbec neuměla? :o)

plakát

X-Men: První třída (2011) 

Nesnáším, když ve filmové sérii jednu postavu hraje více herců, takže si dokážete představit, jak jsem se bála toho, když se vyměnili kompletně všichni herci. Ale jak u mě bývá zvykem, čím víc se bojím, tím lépe to dopadne. Když vypustím pro mě tu nic neříkající dějovou linii o jaderné válce, troufám si tvrdit, že je to nejlepší díl série. A můžou za to dva hlavní pánové alias Profesor X a Magneto. Ač si můžete říkat, že se mnou opět cloumají hormony, možná trochu jo, ale na jejich výkony jen tak nezapomenu. Fassbender má kromě neskutečného charisma, šílený talent přesvědčit Vás o všem co hraje a nevěřím, že to napíšu, ale McAvoy byl perfektní. Věřila jsem mu každý moment, jako by to nehrál. Že by mi vstoupil do hlavy? Ostatní postavy taky nezaostávaly (chtěla bych být diamantová) a zbožňuji scény, když se výjimeční učí používat svou moc. Efekty občas kolísaly, ale já přes ty dva herecké výkony chyby nevidím. Doufám, že se tihle mladí proti sobě ještě postaví :o)

plakát

Tři mušketýři (2011) 

Tak ČSFD projekce kazí mé slušné vychování. Copak by Vás jinak napadl dvojsmysl, když chlap s pochodní v ruce řekne: „Jestli se nevzdáte, tak Vás vykouříme!“ Mě ne, tedy do chvíle, než kdosi v Kdosicích chytl příšerný záchvat smíchu. Jinak jsem dostala přesně to, co jsem od toho očekávala. Akci, humor, romantiku, ale hlavně tu zábavu, kterou u podobných filmů mám tak ráda. Herci si to vyloženě užívali a já s nimi. Další film u kterého budu jednou ráda odpočívat :o)