Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (425)

plakát

Dumbo (2019) 

První film Tima Burtona ve kterém Burtona postrádám.Mainstreamový počin ,který nenadchne ani neurazí.Je zde naprosto čitelné,že se jednalo a klasickou Disney zakázku.

plakát

Star Wars: Poslední z Jediů (2017) 

Ano!..je v tom vsechno!Stale si na nove SW zvykam,ale timhle zpusobem to jde hodne prijemne!...podivana na urovni!

plakát

Brotherhood: Final Fantasy XV (2016) (seriál) 

Za mne výborná část skládačky ke hře...dozvíte se proč vlastně ty bláznivý hipsteři co vás na dobrodružství doprovází jsou pro vás tak důležití proč jsou takový velký kámoši...bratři!Pro nehráče FF XV tento krátký seriál ani nemá vůbec cenu.

plakát

Warcraft: První střet (2016) 

...ale jo!Takový ten pocit,že jdete z kina a vlastně nevíte jak hodně se vám film líbil či nelíbil....přesně takto jsem z kina odcházel.Po rozložení v hlavně s klidem dám 4/5 a to proto,že mě zajímá pokračování na který si první střed skvěle nahrál!Vizualizace mě velice překvapila a s klidem odpadli mé obavy digitálního šílenství.Příběh se nám prakticky rozjíždí..některé dialogy byly psány na strunu tuším,že mladším divákům a pro mne tam být vůbec nemuseli..ale celkově podtrženo sečteno ..uvidíme se později!

plakát

X-Men: Apokalypsa (2016) 

ANO!Je to sice stále se opakující polévka,ale co je třena vymýšlet na již povedeném receptu?někdo si hold občas dává rád to samé :-) pokud těch chodů nebude ještě X..za mě spokojenost!

plakát

Captain America: Občanská válka (2016) 

Stručně bych ještě v euforii po kině napsal,že tento kousek je zatím nej co z téhle party vylezlo!Výborné překvapení!Momentálně nenacházím nic co bych kritizoval a co bych chtěl vychválit?...asi vše!

plakát

Sinister 2 (2015) 

Sinister pro mě osobně znamenal čistý vývar strachu a napětí.....druhý díl,který jsem netrpělivě očekával je pro mě hodně slabý šálek kávy....bezduchá duchařina....

plakát

ČTTV (2015) (pořad) 

Pro mne osobně výtečný návrat "českosodovského" Čtvrtníčka....možná vařeno ze stále té a samé polévky,ale pořád to funguje a pořád to Petrovi věřím a hlavně výborně mě vždy pobaví!...Jen tak dál!!!