Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (475)

plakát

Procitnutí v Garden State (2004) 

Pokud se vam tento snimek zalibi, necha ve vas velmi hlubokou stopu. Paradne a vtipne vypraveny zivot dvou lidi, kterym se v zivote moc nedarilo. Obrovsky pohladi na dusi, navic u nejakych gagu jsem se smal jako uz dlouho ne (vystreleni sipu nad sebe, pomalovane telo pri zajizdeni do tunelu). Vyborne herecke vykony.

plakát

Batman začíná (2005) 

Určitě nejlepší Batman. Velmi povedeným tahem se ukázalo angažovat Nolana, který snímku dodal potřebnou temnější náladu.

plakát

Po krk v extázi (2004) 

Povedený snímek, sympatickému hrdinovi snad i odpustíte, že je dealer a vrah. Velmi povedená zápletka, zručně natočená s velmi dobrým koncem.

plakát

Utržený ze řetězu (2005) 

Velmi příjemné překvapení. Čekal jsem pořádnou řežbu, ale akce šla v tomto filmu hodně do pozadí. Velmi silný a strhující příběh. Něco mezi 4 a 5*

plakát

Crazy (2000) 

Velmi povedený snímek o dospívaní, podaný s neprostou jistotou.

plakát

Alaska.de (2000) 

Velmi syrový snímek, který zaujme svou autentičností.

plakát

12 opic (1995) 

Co napsat? Nic, jenom zatleskat a podívat se znovu a znovu.

plakát

Santa je úchyl! (2003) 

Naprosto parádní, místy až kultovní anti-vánoční snímek. Co za výkon předvádí Billy Bob Thornton, to je úlet. Největším úchylem se zdá být dement, který překládal název do češtiny, to se jentak nevidí.

plakát

Smrt panen (1999) 

Přes svojí jednoduchost poměrně velmi mrazivý film, který snad rodiče dovede k tomu, aby se rozmysleli nad tím, že tvrdá výchova nevede vždy k úspěchu.