Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi

Recenze (160)

plakát

Ano, šéfe! (2009) (pořad) 

"Přátelé, něco vám povim jo. Viděl jsem hada srát tyvole......žábu bušit pěstí do skály tyvole.....koně zvracet v barvách francouzský trikolóry tyvole. Dokonce sem viděl i stíhačku couvat, vole. Ale todleto sem teda ještě neviděl tyvole" Joo Zdenda rozesmeje za kazdyho pocasi tyvole. Ale i krome toho milionu hlasek to ma i slusnou informacni hodnotu, v kazdym dile se clovek dozvi neco zajimavyho a uzitecnyho. Treba tuhle jsem vubec nemel poneti, ze vyvar kali hlavne micha z obratlu, a hlavne, ze na odkaleni se daj pouzit bilky, tyvole! A to uz mam neco nakoukano a odvareno tyvole. Hned vyzkousim. Nejlepsi TV show u nas, ever!

plakát

Císařův pekař - Pekařův císař (1951) 

Spolecne s "Byl jednou jeden kral" nejlepsi vanocni kulty! Naprosto genialni dialogy a scenar, radost pohledet a poslouchat pana Wericha a ostatni! Magistr Kelly! Lakyrnik :))  Topi to je kult co :) "Aspon kukuricna kase! Ja ji sice od malicka nenavidim, ale ted by kapla! Kdyby kapla! Ale ona asi nekapne!"

plakát

Městečko Twin Peaks - Epizoda 16 (2017) (epizoda) 

I´m not me! I AM NOT ME! Husina hned pri nekolika scenach a posledni dve epizody budou naprosty psycho, to vam povidam! Uz ted se tesim, ale zaroven nechci aby tahle jizda skoncila. Vrchol serialove tvorby. Dechberouci podivana. Lynch is the man!!

plakát

Městečko Twin Peaks - Epizoda 8 (2017) (epizoda) 

Tenhle dil ma Nine Inch Nails, atomovku, Vesmirnou Odyseu, Boba, a Lauru. Co vic byste chteli? Totalni psychedelie. Naprostej kult!

plakát

Hodný, zlý a divný (2008) 

Nesmírně zábavný a odlehčený film. Taková korejská pocta kultovce od Leoneho, samozřejmě to nelze moc srovnávat, Ji-un Kim to pojal opravdu se silnou nadsázkou a odlehčením ,je to prostě čistá zábava, film jede od začátku do konce a ani chvíli nenudí. To, že Ji-un Kim umí točit neskutečně kulervoucí akční scény, je už celkem známá věc (viz např. Dalkomhan insaeng ), ale stejně, to co se tady děje, mě zase uplně rozsekalo. Nehorázná akční funny masáž. Typický absurdní korejský humor, ještě navíc v podání "Kang-ho Song"-a, to je prostě neskutečná chláma (např. scéna s kovovou potapěčskou helmou, to jsem šel do kolen :D). A vy, co serete z rádoby cool Goslinga, byste se měli podívat, jak vypadá skutečnej charismatickej BADASS!! Ano, Byeong-heon Lee je frajer, a chci si na něj šáhnout! Každopádně Ji-un kim je borec, a doufám, že mu nedojde dech (a nápady) jako Parkovi.

plakát

Není kam utéct (2011) 

Našláplej survival thriller, kterej mě několikrát docela soldině překvapil svým zpracováním. Jak už řekl JASM, velkou výsadou jsou postavy, opravdu všichni sympatičtí, přirození a skutečně je vám jich líto, a to se s některými ani nestihnete pořádně seznámit :). Co ale mě asi nejvíc vyrazilo dech, je způsob natočení některých scén, kamera a střih je naprosto boží, to stejné zvuky a hudba. Svěží vítr do survival plachet, to bez debat. Tady opravdu nebudu šetřit hvězdičkama, takhle kvalitních žánrovek je málo, a tohle je pro mne asi nejlepší "naháňačka "nejenom" po lese" jakou jsem měl zatím tu čest vidět, plná překvapivých zvratů, a ještě se zajímavým kulervoucím zakončením. Prostě pecka jak sviň, nemůžu si pomoct. A......FUCKIN` KAREL RODEN!

plakát

Pravdivá romance (1993) 

Nejsilnější pětka ze všech letošních 5*, co jsem udělil. Tarantino je génius. K tomu perfektní herci (všichni, do jednoho), výýýtečná hudba klasika Hanse, a Tony Scott, no jo. Stoprocentní trefa do mojeho vkusu, já smekám, a řadím si film do své topky! 100%!!!

plakát

TRON: Legacy 3D (2010) 

Audiovizuální námrd, k tomu netřeba víc dodávat. Zack Snyder o třídu překonán, TRON: Legacy se u mě dostává na první místo na poli audio-vizuálních masakrů. Neskutčenej jaw-dropping, viděno na Blu v domácím kině. Pokoj se otřásal v základech, nehorázná masáž! Daft Punk byla výtečná volba.

plakát

Tune for Two (2011) 

Pecka! Nápad, kamera, herci, závěr. Hříčka perfektně mi sednoucí do vkusu. Vůbec jsem nepřemýšlel o nižším hodnocení, takhle má vypadat správnej kraťas :).