Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (356)

plakát

Nikdy to nevzdávej (2008) 

Možná to vypadá jako blbej film, kde jde jen o to, vymlátit z někoho duši a něco si dokázat. Snad to tak i ze začátku vypadalo, ale cílem tohodle filmu je: Chci bojovat, abych už příště nemusel. A to se mi líbí. Kluk, který prohraje zápas, začne se učit bojovat jen kvůli pomstě a postupně přijde na to, že o tom to není. Bojovat pro pomstu je kravina. Protože u toho člověk nepřemýšlí a jde si jen za tím, aby vyhrál. Ano, náš hrdina chce taky vyhrát, ale rozdíl je v tom, že on chce protivníkovi dokázat, že až ho porazí, bude to jednou pro vždy... Líbil se mi výběr herců, líbil se mi film. Slabší 4 hvězdy.

plakát

Karanténa (2008) 

Vzhledem k tomu, že se mi u filmu podařilo několikrát usnout, to zas taková zábava nebyla. Vadila mi ta tma, která byla v celém filmu, která měla asi navodit atmosféru, ale v mém případě vyvolala mikrospánek.

plakát

Jak ukrást nevěstu (2008) 

Patrick Dempsey jako hlavní družička mě dost pobavil :-D Jen mu to tady moc neslušelo (ty vlasy, ble). Docela zábavný film. Oddechovka. Nic originálního, ale nenudila jsem se :-D

plakát

Čtvrtý druh (2009) 

No, po pravdě pořádně nevím, co k tomuhle dílu napsát. Když jsem se koukala, o čem tenhle film je, rozhodně jsem nečekala, že uvidím to, co jsem viděla. Už v momentě, kdy nastoupila Milla a plácala cosi o tom, že je to podle skutečné události a ať si každý udělá názor sám, jsem se lekla. Po pár minutách jsem si myslela, že jsem si asi spletla sál v kině nebo co. Moje drahá polovička mě ujistila, že jsme ve správném sále, tak jsem došla k závěru, že jsem si asi špatně přečetla, o čem že má tenhle film být. Čekala jsem Ufony a ne vykulenou doktorku (v podání Milly byla sice ta postava doktorky hezčí, ale ne o moc), která vypráví o tom, jak ve městě Nome na Aljašce unáší ufoni lidi. No páni. Ještě teď mám rozporuplné pocity z filmu. A pokud jsem si měla udělat názor na to, zda Ufoni existují a zda se tenhle příběh fakt stal, tak mě to nepřesvědčilo. Hrozně mě otravovaly skutečné záběry, protože mi nic neříkaly. Kdyby to bylo natočeno jako film, bez té vykulené doktorky a skutečných záběrů, brala bych to víc, jak tohle. No, dávám slaboučké tři hvězdy a to jen za snahu natočit něco, co mělo dělat jiný dojem, než ve skutečnosti udělalo.

plakát

Avatar (2009) 

Tak jsem dorazila domů z kina :-) Moje polovička naznala, že modrý potvory, létající skály a létající potvory se silně podobaly tomu, co je hře World of Warcraft. No, možná tu hru hraje i pan Cameron:-))) Vizuálně něco úžasného, hudba super, příběh... a tady je pro mě trošku kámen úrazu. Protože příběh záchrany planety pro mě nebyl příliš silným momentem. Na to by stačila i hodina a nemusela by tam být ta omáčka okolo. Prostě mi tam něco chybělo. Jinak jsem si to užila:-) Sam se mi líbil, Michelle byla výborná, Joel - když jsem ho viděla, tak jsem si připomněla ten lehce humus film Kráska a Ošklivka a Sigourney - jako bych viděla Ripleyovou :-))) Takže efekty, hudba, herecký výkony - super, příběh pro mě slabý. Byla to taková pohádka, s několika silnými momenty. Z kina jsem odcházela nadšená. Podtrženo sečteno - lepší 4 hvězdy.

plakát

Po přečtení spalte (2008) 

Sledovala jsem to jen tak jedním okem, protože mě to vůbec nechytlo. Všechno mi připadalo tak divné, že to bylo až nezajímavé :-( Jen hudba od Cartera Burwella byla super :-)

plakát

Ledové ostří 2 (2006) 

Nemůžu jinak. I když je to to samé téma, co v jedničce, tak přesto byl tenhle film v něčem trochu jiný a stále tak hezký jako jednička. Výborná pasáž, kdy je Christy připoutaná k Rossovi, aby se naučili dělat věci spolu. U večeře jsem se fakt zasmála, když padali oba ze židle:-))) Prostě škádlivá romantika jako blázen. Přesto, že všichni ví, jak to skončí, tak vůbec není nuda se na to koukat:-) btw. proč není Ross Thomas uveden v Hrají?

plakát

Ledové ostří (1992) 

Miluji krasobruslení. A tenhle film o krasobruslení je super. Líbil se mi už před lety, když jsem ho viděla poprvé, líbil se mi i teď. Ty šarvátky mezi D.B.Sweeneym a Moirou Kelly neměly chybu:-) Co se škádlívá, rádo se mívá. Tady se to stopro potvrdilo.

plakát

Ocelová past (2007) 

Taky mi to připomínalo Saw :-) Jo a taky Kostku :-) Takže nic nového, všechno už tu bylo. Ať to, že zavřeme pár lidí - kamsi, které zdánlivě nic nespojuje a pak se jich jednoho po druhém zbavíme, tak motiv pomsty či něčeho takového. Pointu tohoto díla vám ale prozrazovat nebudu :-)

plakát

Láska nebeská (2003) 

Trošku s nedůvěrou jsem se dneska podívala na tenhle film. Viděla jsem ho někdy v minulosti a myslím, že mě nijak zvlášť nenadchl. Teď to byla o poznání lepší :-) Všechny postavy jsem si zamilovala. Všechny postavy působily hrozně mile a fajn. Neskutečně mě pobavil Hugh Grant, ať už tancem a zpěvem po baráku, tak tím, jak hledal tu svou vyvolenou a chodil dům od domu :-) Výbornej byl R. Atkinson při balení dárku :-) Jako bych viděla Mr. Beana :-) Líbilo se mi, jak C. Firth říkal přesně to, co si myslela ta slečna, co mu uklízela :-) Prostě jsem se bavila a chvílema jsem byla i dojatá. Všem jsem hrozně fandila, aby jim vyšlo to, co chtějí. 90%