Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (18)

plakát

Sněžné bratrstvo (2023) 

Docela povedený remake, ale upřímně se mi více líbilo zpracování filmu z roku 1993 (Přežít). Děj je vždy dobré si připomenou právě ve chvílích, kdy si člověk z tepla domova říká “já už nemůžu…”.

plakát

Barbar (2022) 

Jednu hvězdu dávám za hudbu. Ta byla děsivější než celý film. Nenápaditý nudný odpad 🫠.

plakát

Malé ženy (2019) 

Proč měl potřebu někdo tohle vytvořit, když film z roku 1994 je ve většině případů úplně totožný? Navíc Malé ženy z roku 1994 byly o hodně povedenější. Nic na ně nemá.

plakát

Na tenkém ledě (2020) (seriál) 

Mně se to moc líbilo. Kdo má rád krasobruslení, tak si ihned zamiluje. Škoda jen, že Netflix zrušil pokračování. Druhé série se už tedy nikdy nedočkáme.

plakát

MY 2 (2014) 

Vztah heterosexuální žena a homosexuální muž? Co to je? Ale ne. Děje se to. Děje se to i tak, jak je to tu vyobrazené - neplánovaně nechtěně. Vlastní zkušenost mi říká, že vztah mohl být mezi aktéry více hluboký, leč... každý příběh je jiný.

plakát

Gravitace (2013) 

Určitě má film krásnou atmosféru a mnoho napínavých scének, ale s postupem času už víte, že se prostě ta Sandra sakra někde chytne a už neulítne do vesmíru. Představitelé jsou šarmantní Matt s poněkud uťáplou doktorkou s klučičím jménem Ryan... o nichž se v průběhu filmu takřka nic nedozvíme, takže v podstatě ve filmu není žádný příběh, který by nás vzal upřímně za srdce. Hlavně... když jde na to člověk ve 2D a vidí, jak jsou tam jasně dělané věci pro 3D, tak to spíš naštve... nenudila jsem se, ale znovu to vidět nikdy nechci, takže průměrný film, na který časem zapomenu.

plakát

Dokonalý smysl (2011) 

Tento film mě nad míru překvapil. Perfektní herecké obsazení, zajímavý příběh a úžasný hudební doprovod.

plakát

Láska a jiné závislosti (2010) 

Kde mám sakra kapesník? :'o) Po dlouhé době romantický film, který za těch pět slz... omlouvám se - pět hvězd... stojí! =)

plakát

Devítky (2007) 

Devítku dát nemůžu, tak dávám jedničku... protože 10-1= 9. To všechno přeci dává smysl, ne? O.K., nedává? Jedničku tedy věnuji Ryanovi za pěkný herecký výkon. Tak a teď je to všem jasné.

plakát

Srdce je zrádná děvka (2004) 

Tenhle film byl na mě moc "heavy". Nedokoukala jsem. Občas mi jsou některé filmy prostě proti srsti a tenhle mezi ně patří. Dávám dvě hvězdy za to, že mi z několika scén bylo opravdu blivno.