Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (33)

plakát

Bitevní loď (2012) 

Prostě se snažím věřit, že je to komedie na všechny podobné typy blockbusterů. Tohle nikdo nemohl myslet vážně. :) V tom případě to vše funguje naprosto přesně, jak má.

plakát

Warrior (2011) 

Že by mě film nechal chladným a nezvýšil se mi tep při sledování zápasů? To rozhodně ne! To jsou ty dvě hvězdy, které jsem dal. Zbytek je kolosální průser. Obsahuje SPOILERY: Absolutně nepochopitelná postava učitele fyziky, který se vyrovná nejlepším zápasníkům na světě! WTF? Nikdy by se do takového turnaje ani nepodíval, po 6. týdnech tréninku. Totální nesmysl. A jaká je jeho motivace nechat se zabít? Aby nemusel prodat dům a stěhovat se do menšího... To no to mě pos.... Do toho vpleteno rodinné drama s hromadou klišé, které z obrazovky přímo teče. Ale to co mě odrovnalo nejvíc, je přiblbý amerikanismus, národní hrdinové, vojenské zpěvy v hledišti, všechni žáci střední školy s transparenty jásají, když učitel vyhraje (já bych jásal kdyby dostal přes hubu, poté co mi dal za 5 :D ). A Beethoven? Copak v Hollywoodu neznají žádnou jeho jinou skladbu než Ódu na radost? Nebylo té sklaby ve filmech už až až? He? Kdyby tam dali neco jiného tak by to nikdo nepochopil, že je to Beethoven, nebo co? A ten konec mě dorazil. Dámy a pánové, máme nového superhrdinu, je jím učitel fyziky.

plakát

Návrh (2009) 

Kdyby ženské ve 45 letech vypadaly jako Sandra, tak by byl na zemi ráj :) Příběh nijak originální, ale film si na nic jiného, než odpočinkovou romantickou komedii, ani nehraje.

plakát

TRON: Legacy 3D (2010) 

Proč, proč je ten scénář z 90% stejný, jako v původním filmu? To opravdu za těch 25 let nemohli vymyslet něco, co by tento "počítačový svět" mohlo rozšířit, prohloubit, či dokonce napravit ten scenáristický paskvil, který jsme mohli vidět v 80. letech? Škoda a velké zklamání.

plakát

Thor (2011) 

Jedna hvěza za pár dobrých hlášek. Ale kvůli několika hláškám člověk nechodí do kina. Upřímně nechápu tak vysoké hodnocení. Šel jsem si zpravit chuť po úděsném Souboji titánů a těšil jsem se na pořádnou severskou řežbu. A nic. O chlup lepší než čekání na Krakena, ale to není bůhví jaký úspěch. Proboha proč je ve filmu inspirujícím se severskou mytologií asiat, černoch, žena bojovnice a týpek co utekl z konkurzu na mušketýra ?? To už i v akčních filmech musí být zastoupeny všechny rasy, aby se náhodou někdo neurazil, a musí tam pobíhat drsná ženská, aby to bylo genderově vyvážené? Děs. Nikdy více.

plakát

Souboj Titánů (2010) 

Nedá se to hodnotit jinak, než jako bezbřehou nudu. Myslím, že se stejným rozpočtem by to natočil líp i Uwe Boll. :-) O to víc jsem se bavil při čtení zdejších komentářů. :-) Pět hvězdiček by u mě dostal zejména Wysch, který si tady vyblil svých pár nenávistných řádků o tom, jak jsou všichni hrozně hloupí, když se jim ten úžasný film nelíbí. Takže Wyschi - MI SE TO NELÍBÍ. Chce to klid, nebo ti jednou praskne žilka a bude po srandě.

plakát

Muži, co zírají na kozy (2009) 

Pořád jsem čekal, kdy to začne.... a v tom to skončilo. Tak nějak jsem ten film prozíral....a vlastně ani nevím o čem byl.. nebo o čem měl být.