Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (402)

plakát

Kmotr III (1990) 

Shrnul bych to takhle: první díl rozjel tuhle sérii náramně a druhý díl byl vrcholem celého snažení, prostě skvost. A právě tenhle, třetí díl, je na podobné úrovni jako "jednička" a s úctou zakončuje příběh :)

plakát

Kmotr 1, 2, 3 (1992) (TV film) 

Pokud bych zprůměroval hodnocení všech tří dílů, vyšlo by - 4,5* :) A zaokrouhluje se nahoru :)

plakát

Knight Rider (1982) (seriál) 

Mluvící auto? To už je moc i na mě...

plakát

Kojak (1973) (seriál) 

Ta nudnější z amerických kriminálek...

plakát

Komisař Rex (1994) (seriál) 

Hodnotím jen ty původní série, které stály za shlédnutí. Poslední rádoby moderní díly neberu v potaz.

plakát

Konec přehlídky (2012) (seriál) 

Benedict a zejména Rebecca táhnou přehlídku, ale... nedotáhnou. Nesympatické postavy, nic neříkající děj, který vyšumí do prázdna a nezanechá žádný dojem. Jako by prostředí anglické šlechty předurčilo Přehlídku k neúspěchu vinou své arogance a povýšenectví...

plakát

Konference ve Wannsee (2001) (TV film) 

Partička vyšinutých chlapů v uniformách se sešla, aby jen tak mimochodem rozhodla o osudu pár milionů Židů. Jako nic se tam baví o plynových komorách a o tom, jak s Židy vypořádat. Při sledování filmu dostanete velkou chuť dát jim osobně do držky. Skvělý Kenneth Branagh.

plakát

Koupili jsme ZOO (2011) 

Extrémně silné 4*. Kombinace mých oblíbených herců Matta a Scarlett je sama o sobě neodolatelná. K tomu slušný příběh, sympatické postavy a úžasná zvířata.

plakát

Král Artuš: Legenda o meči (2017) 

Z traileru jsem nijak odvařený nebyl, ale zbyly nějaké poukázky do kina, tak jsem si řekl, proč to nezkusit, ohlasy jsou poměrně pozitivní a Guy Ritchie mě skoro nikdy nezklamal. A bum! Král Artuš je testosteronová jízda od začátku až do konce, s typickými Ritchieho prvky a stylizací, která do této nevlídné historické doby skvěle pasuje. Nikdo si na nic nehraje, minimum patosu je filmu ku prospěchu, stejně jako přímočarost, se kterou letí do cíle. Zážitek navíc podtrhuje skvělý hudební a zvukový doprovod, bez nějž by byl Artuš přinejlepším tříčtvrteční. Velmi příjemné překvapení.

plakát

Kravaťáci (2011) (seriál) 

Poznámka k celkovému hodnocení: do 4. série včetně 5*, dále jen za 4* - ohromně repretitivní zápletky, dějové postávání na jednom místě, nulový vývoj, zazděné scénáristické šance. Je dobře, že po sedmé sérii bude konec.