Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (570)

plakát

Donnie Darko (2001) 

Tak takhle zmatená jsem už dlouho nebyla.Mnoho úhlů pohledu ve kterých se tendle filmík dá chápat,zmatenost,zlost a další spousta emocí,které nelze popsat.Nedokážu jednoznačně říct jestli se mi líbil či nikoliv a jestli jej mohu doporučit.Určitě ale vím že pokud mám takovéto zmatené pocity,a potřebu se stále v myšlenkách vracet k ději,je to dobrý filmík hlavně pro milovníky zvláštna.

plakát

Bitva v Ardenách (1965) 

Vždy když koukám na válečné filmíky z opačné strany,než z té rudoarmějecké kterou nás mučily ve škole,překvapuje mně, kolik nám toho vlastně neřekli.Nikdy sem nefandila válečným filmíkům,ale jsou takové,na které je dobré se kouknout.

plakát

Zdrojový kód (2011) 

Na sci-fi filmících je nejkrásnější,že i ty nejméně možné věci se stávají fakty a koukateli jsou podávány tak autenticky,jak je to jenom možné.Velice dobrý scénář,skvělá hudba a rychlý spád s překvapivým koncem.To vše nutí koukatele k přemýšlení,úvahám,pochybnostem a kdoví k čemu ještě.No a to je dobře,protože pokud vás takhle filmík zaujme a přinutí napjatě sledovat až do konce,pak je to moc dobrý počin.

plakát

Pohanský rituál (2009) 

Zahrávat si se smrtí je mnohokrát omílané téma.Tadydle v tom filmíku ale hodně nepovedené,nudné a celkem předvídatelné.Nečekejte žádný zázrak,je to na jedno nudné skouknutí a dost.

plakát

Nesprávná truhla (1966) 

Tak trochu jako Monty Python s jejich humorem.Jinak je to filmík své doby a je kouzelně hloupoučký.

plakát

Gladiátoři z pekla (2011) odpad!

Jaksi prázdný a nic neříkající filmík o silném království.Taková historická fantasy,která se moc nepovedla a je rychle zapomenutelná.

plakát

Obušku, z pytle ven! (1955) 

Legendární pohádka z překrásnou atmosférou a perfektně potrestaným záporákem.Na tu neexistující jitrnici a výkon pana Peška není možno zapomenout a nemít chuť.

plakát

Byl jednou jeden král... (1954) 

Mnou obdivovaný a milovaný Jan Werich spolu z V.Burianem v nezapomenutelném pohádkovém filmíku,ke kterému se určitě budou vracet jakékoliv generace malých i velkých diváků a která nikdy nezklame svou pohádkovostí.

plakát

Hrátky s čertem (1956) 

Todle je ta nejčeštější pohádka ze všech českých pohádek,kterou je možno skoukat.Není lepších čertů než páni Neuman a Filipovský a o ostatních skvostných postavách ani nemluvě.Nádherná věcička s překrásnou "Ladovskou" výpravou.

plakát

Princ a Večernice (1978) 

Pohádkově,pohádková pohádka,se vším co do pohádky patří.Co více si přát?