Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (118)

plakát

Počátek (2010) 

Originální, ohromující, dokonalé. Vyrazilo mi to dech a to hned v prvních minutách filmu, kdy nás Christopher hodí ihned do rozjetého příběhu a akce. Skvěle promyšleno a do detailu naplánováno. A lepší konec jsme si nemohli přát.

plakát

Prokletý ostrov (2010) 

Tohle sem opravdu nečekal.. Film mi apsolutně vyrazil dech. Nechybí napětí doprovázené skvělou hudbou. Kamera je často překvapující. K tomu skvělej Dicaprio a zdaleka to neni všechno. Mimochodem až do poslední chvíle sem si nebyl jistej tím kdo říká pravdu a konec mě totálně rozsekal!

plakát

Braindead - Živí mrtví (1992) 

RUN !! WHY? I DONT SEE MY MOTHER.Brutální, krvávé a dokonale vtipné. Tohle se opravdu povedlo. Skvělý masky a efekty!!! Je to podaný tak skvěle že i u největšího masakru sem se musel smát! "Party is over". Skvělý hlášky na který se jen tak nezapomíná a kněz kterej ve jmenu boží všem zombie nakope prdel...

plakát

Rec 2 (2009) 

Opravdu skvělé pokračování úžasného filmu. Tento film ( + 1 díl ) mě opravdu dostaly. Opět skvěle natočené. Docela mě překvapila hlavní pointa toho proč se to děje... a ten konec.. Nádhera. Klube se nám z toho opravdu pěkná serie!

plakát

REC (2007) 

Už dlouho ve mě film nevyvolal to co ve mě vyvolal tento film. Na malý rozpočet opravdu úžasná podívaná! Skvělej styl natočení filmu. Zde mi nevadila ani krátká stopáž..

plakát

Mlha (2007) 

Pěknej nápad! Užasný Sci-fi . Už to něco takovýho potřebovalo. Akorát, ale to není chyba filmu, sem chytal strašný nervy z těch náboženských keců. Hned se mi ulevilo když to někdo ukončil. Povedený závěr.

plakát

96 hodin (2008) 

Film mi připomínal Segalovo Bestii, ale tohle mělo fakt koule!!!! Neesonovi role sedla skvěle a v akčních scénách mu to šlo výborně. Segal na Neesona nemá!!!!!!!

plakát

Cesta (2009) 

Pěkný postapo u kterýho nechápu komu se to zase nelíbí. Atmosféra a děj vás do filmu skvěle vtáhne!! Rozhodně sem se nenudil a při scéně ve sklepě i bál. Knihu jsem nečetl a rád bych ji i přečet. Cormac McCarthy určitě udělal skvělé dílo a jak už sem zde četl, tak ho akorát John Hillcoat převedl do filmu a to se mu povedlo.

plakát

Záměna (1983) 

Skvělá komedie!!!!!! Proč takovejch neni víc!

plakát

Halloween (1978) 

Jako první sem také vyděl Zombieho Halloween, ale tohle je super!! Hudba, atmosféra. Vše skvělé