Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (6)

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Ne, nebojím se to říct. Tohle je bezesporu ten nejlepší seriál, který kdy vzniknul. Snad neexistuje nikdo, kdo by ho neznal a neviděl alespoň jednu jedinou epizodu. První řady jsou kultovní záležitost. Ale ani teď, po více než dvaceti letech neztratil mnoho ze své kvality.

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Říkala jsem si, že vyzkouším jeden díl a potom uvidím. Podívala jsem se na první a den a půl jsem nevstala od obrazovky. Pohltilo mě to. Je to zvláštní seriál, v jiném jsem neviděla takovýhle poměr krve a sexu. Už aby byla další řada.

Comeback

Comeback (2008)

Zaručeně nejlepší a nejvtipnější český seriál. Hlášky z něj se staly součástí mého slovníku, jeho postavy mi dokonale přirostly k srdci a na Ozzáka nedám nikdy dopustit. Jestli vše, co nova kdy vyprodukovala stálo za nic, tak comeback to vše vynahrazuje. Skvělé.

Přátelé

Přátelé (1994)

Na tomhle seriálu jsem vyrůstala. S Rachel a Rossem jsem prožívala jejich lásku a nenávist. Fandila jsem Chandlerovi a Monice. Přála si být jednou z těch, které Joey řekne "Ahoj, jak to jde" smála se Phoebině naivitě. Všechny jsem je milovala. A u posledního dílu brečela jako želva.

Phineas & Ferb

Phineas & Ferb (2007)

Oni jsou ti nejlepší bráchové na světě. Vždycky mi zvednou náladu. U jejich vynálezů se vždycky musím smát. Jejich písničky mi stále znějí v hlavě. Jejich hlášky nikdy nezapomenu. "Ahoj Phineasi, co děláš?"