Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Pohádka

Oblíbené seriály (10)

Newsroom

Newsroom (2012)

Hned po prvnim dilu jsem vedel, ze tento serial bude mimoradny a nemylil jsem se. Dokonale ve sve, mozna az zpravodajske, strohosti, v brilantnich dialozich a deji, ktery je znacne inspirovan realitou. Jedine, co se mi na serialu tak nejak prici, je uvodni znelka(ktera se ani po prvni serii nezlepsila, ikdyz trochu zmenila), tu jsem dokazal dokoukat/doposlouchat asi nekde uprostred 2. serie a to opravdu jen jednou. Alespon v mych ocich, ma tento serial obrovsky spad, ktery je doprovazen elegantnim, vytribenym humorem a dokreslenim osobniho zivota jednotlivych postav. Hlavni postavy jsou natolik sympaticke, ze vam zkratka prirostou k srdci a o to vice prozivate, jak radosti tak i strasti, ktere provazeji televizni stanici ACN a take zpravy, ktere leckdy fakticky ovlivnily temer cely svet. Kazdy jednotlivy dil je, pro me, 100% a to mluvi za vse.

Osmý smysl

Osmý smysl (2015)

Neuveritelne vyborny! Skvela zanrova kombinace podle meho gusta dovedena k dokonalosti. Ohromna zabava, nekolisajici kvalita jednotlivych dilu, vynikajici zabery, vynikajici postavy, soundtrack, dialogy, scenar a k tomu vsemu se objevuji i vynikajici fory, ikdyz se o komedii rozhodne nejedna. Zkratka je to uplne bezchybne a ja uz jen doufam, ze bude i treti serie, idkyz to tak zatim nevypada. 100% >> zhlednuta 2. serie Update: Dokoukal jsem velke fanouskovske finale a ikdyz jsem od nej asi cekal jeste trochu vic (bylo to trochu uspechane a mozna az prilis primocare, presto 5*), jsem za nej neskutecne vdecnej a mrzi me, ze z toho nevzesla aspon jeste jedna plnohodnotna serie. Jde o serial hodne volnomyslenkarsky, kontroverzni v spouste ohledech, ale zaroven tak krasne a laskyplny(ve vsech podobach), ze se uz ted tesim az si ho pustim za cas znovu.

Šílenci z Manhattanu

Šílenci z Manhattanu (2007)

Mohl bych tu psat sirokosahle ody o tom jakym skvostem tento serial je, ale mam obavu, ze bych ho nevychvalil dostatecne a tak se zmohu pouze na strohe konstatovani. Vztahy vyobrazene na urovni s noblesou a vtipem. Predevsim vsak dostanete opravdu solidni porci zabavy at uz to slovo pro vas znamena cokoli. Tleskam, kazde serii, kazdemu jednotlivemu dilu. P.S.: Nejspis nebudu sam, ale jednoznacne nejoblibenejsi postavou je Roger Sterling, ktereho skvele hral John Slattery.

Domek z karet

Domek z karet (2013)

I ja zustavam absolutne strnuly po zhlednuti tohoto famozniho serialu. Nenechazim nejmensi chybicku. Je to neuveritelna zabava, sledovat tu spinu, lsti, neuveritelnou vypocitavost a manipulaci lidmi.. az vas z toho mrazi a pritom vas to podvedome tesi, ze hlavni postava stale postupuje v ceste za svym vytycenym cilem. K tomuto serialu se budu jeste hodnekrat vracet. 1. i 2. serie 100% 3. serie znacne jina presto bezchybna. Zustavam napjaty a zvedavy na jiz potvrzenou serii ctvtou. >> zhlednuta 4. serie, komentar k ni u ni >> zhlednuta 5. serie, komentar k ni u ni

Temný případ

Temný případ (2014)

Povedlo se to. V mem pripade se povedlo predevsim to, ze velmi prijemnym zpusobem se udrzovalo napeti. Napeti, ktere nebylo nijak otravne, nesnesitelne, ale takove, ze jsem proste chtel videt dalsi a dalsi dil a zaroven mohl spat i pokud se tak nestalo. To same by se dalo rict i o cele atmosfere serialu. Uveritelne postavy, ktere ani omylem nejsou cernobile a to vse doplnene o skvely soundtrack. Nemluve o samotnem deji, ktery je dechberouci. >>1. serie (Zhlednuta serie c. 2, komentar u ni)

Black Books

Black Books (2000)

Charakteristicky, bezchybny, stylovy a hlavne velice vtipny. Ma sice jen 18 dilu, ale vsechny jsou vynikajici a Black Books je opravdu ten serial, ktery opetovnym zhlednutim nezevsedni a opakovany vtip zustava stale vtipem.

Odpočívej v pokoji

Odpočívej v pokoji (2001)

Musim se priznat, ze prvni dve serie byly ohromne po vsech strankach. Kombinace humoru s pomerne vaznym a vlastne smutnym tematem je genialni. 3 serie me zklamala hned na zacatku, asi jsem nejak propasl nejake vysvetleni proc SPOILER Nate prestal byt s Brendou, nejake chaoticke vypraveni, co se delo v hlave behem operace mi to opravdu moc neosvetlilo POKRACUJ. Cela 3 serie byla takova prazvlastni a potom prisla 4 serie, ktera naopak me oslnila 1) Claire vypada o moc lepe a snad i se stala moji oblibenou postavou 2) Federico prece jen uz neni tak dokonaly 3) z komedie se stalo mnohem vice, neco, co me nutilo k zamysleni a trochu stinna stranka tohoto faktu je, ze jsem byl pomerne rozmrzely a schliply snad po kazdem jednotlivem dilu.5 serie uz byla asi nutne zlo.. urcite se mi toho hodne libilo, ale pro me to je asi nejslabsi serie. Jako celek je to kazdopadne velmi osobity a povedeny serial, ktery mohu jen doporucit!

Fullmetal Alchemist: Bratrství

Fullmetal Alchemist: Bratrství (2009)

Paradni anime, ktere poskytne zabavu i akci pri kazdem dile. Presto nemate pocit, ze to je stale to same dokola. Dobre ztvarnene postavy, logicke vyvijeni deje a presto plne necekanych zvratu, akcni sceny(ktere jsou prehledne!) to jsou hlavni prednosti tohoto serialu. Prvni openening absolutne nejlepsi - opravdu hodne dobra hudba, ostatni + endings lepsi prumer. Zkratka tenhle serial vybudoval u me lasku k anime(serialum).

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Musim rict, ze ano, je to pecka. Zhltnul jsem to silene rychle a to i presto, ze mam ted tak malo casu. Skoncil jsem u 6. serie, ktera uz nebyla tak zhava jako predchozi, ale stale to byla paradni zabava. Kdyz nad tim tak premyslim, mozna 6.serie byla slabsi hlavne kvuli tomu, ze jsem se toho prekoukal. At tak ci tak, jsem si jisty, ze zhlednu vsechny dily, ktere kdy vyjdou! Tento charakteristicky humor mi totiz naramne sednul a jak to tak vypada (k memu prekvapeni) nejsem sam! TBBT se stale drzi a i u 9 serie, je humor porad vytribeny solidni a alespon me, se nikterak neomrzel! Pozn.: Asi ta 6 serie nebyla tak hrozna, vzhledem k tomu, ze 7 serii jsem hltal. Tedy az na to, ze obsahovala opravdu nejhorsi dil.. tusim +-5 epizoda, ale na tom nesejde. 20 minut o nicem vynahradil zbytek, ktery opet skvele pobavil. >> zhlednuta 10. serie