Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Komedie
  • Animovaný

Recenze (184)

plakát

Stáhni mě do pekla (2009) 

Nejlepší horor tohoto roku. Co si ostatní scénáristé a režiséři schovávají na konec Raimi tahá z rukávu po celý film. Atmosféra silně mrazí, babička silně slintá a sliz teče proudem. Komediální chvilky trefně odlehčují situaci a připravují diváka na další mrazivou podívanou. Raimi navázal na jeho dřívější horory a jasně všem ukázal, že se dá natočit něco originálního, bez pomoci remaku. P.S. Nikdy nechci pracovat v bankovní sféře.

plakát

Dead Set (2008) (seriál) 

Britové vymysleli jak ještě oživit už tak omleté téma Zombie. Nápad s reality show je více než skvělá a díky výborné kameře, brilantní atmosféře se může divák kochat tím nejlepším co se za poslední roky z tohoto tématu dalo vytřískat. Krátká stopáž dodává na výborné atmosféře a vtáhne člověka do děje. Takových to seriálu by mělo být více!! Za 5 se vším všudy, nemám co vytknout.

plakát

Uvnitř (2007) 

Ještě jsem trochu v šoku, ale to mi nezabrání napsat, že po filmu Noc s nabroušenou břitvou jsem nečekal že francouzi přijdou ještě s něčím brutálnějším, ale stalo se. Jednoduchá zápletka obalená do nevídané brutality, litrů krve a nekonečných jatek, které nebrali konce a vypadali tak reálně, až mi z toho bylo chvilkama blbě (hlavně na konci). Co se týče obsazení, tak samá plus, zahráli to holky opravdu skvostně. Jinak celkově se mi líbí skvělé tempo, jedinečná hudba, která dodávala už tak šokujícímu filmu skvělou atmosféru. Jediné co mohu filmu vytknout, je až přehnaný konec, ale celkově jsem dám 5 hvězdiček, neboť jsem po shlédnutí filmu zůstal čumět s otevřenou hubou přimrazený do židle:)

plakát

REC (2007) 

Atmosféru jsem přímo hltal, výborný nápad, skvěle natočeno, na strach jsem dlouho čekat nemusel. Dávám za 5!!!

plakát

Rambo: Do pekla a zpět (2008) 

Rambo se vrátil a to ve formě jako kráva!!! Jasně ukázal, že ještě nepatří do starého železa a natočil a zahrál přímo báječně. Celý film jsem byl zařízlej v sedačce a sledoval jak kosí jednoho za druhým, létají nohy, hlavy, ruce a tak všechno. Konec je tak rychlý a zběsilý, že mi přišlo až líto, že film už končí. Jinak sám postava Ramba toho málo nakecá, nechává stále kamenou tvář ale pro ženskou udělá všechno:))) Dávám 5 hvězd, 100%. Dlouho sem se u filmu tak nebavil a dlouho asi nebudu.

plakát

Armáda démonů: Matka slz (2007) 

Vynikající atmosférická věcička. Skvělá hudba která pomáhala udržet v atmosférickém šoku, brutální vraždy dle libosti a sytlu Argenta. Už v Masters of Horror sem tušil, že se Argento vrátí s výborně natočenou věcí a dočkal jsem se. Tohle se v dnešní době už moc nevidí, těším se na jeho další film. Dávám jasných *****

plakát

Halloween (2007) 

Workprint nebyl špatný, ale kino verze byla nadmíru úžasná. Vynikající atmosféra, brutální vraždy, litry krve, a hlavně vynikající Michael Myers je zpět!!! Naplnilo se mé očekávání, a na premiéře jsem byl velmi spokojen, jen škoda že přišlo jen 8 lidí... Dávám 90% a nakonec 5 hvězd. Miluji Halloween.

plakát

Smrtící spojení (2007) 

Tak teďka mám stále zaražený dech, po filmu Shutter sem čekal tak dlouho abych viděl konečně něco skvělýho a musel sem si počkat opět na stejné borce jako dělali Shutter. Musím si otřít pot z čela a snad se i uklidnit, protože můj stresový život ve spojení s tímto filmem byl mazec... Uspokojení z filmu bylo na úrovni, skvělá atmosféra, příběh, škoda trochu slabšího konce. Jinak dávám jasných 5 hvězd.... Už se těším na nějaký nový dílko z jejich dílny.

plakát

Shutter (2004) 

Osobně nejlepší horor, který jsem kdy v životě viděl a že jich bylo dost. Výborný příběh, výborné scény, které mě stáli občas i život:-) Tam kde čekáme celý film na jednu lekací scénu, tady nemusíme čekat dlouho a není zde jen jedna, na lekacích scénách je prakticky postavený celý film. Nemám více co dodat, dávám 100%, a už se těším na další kousek od těchto režisérů, jestli tedy nějaký další bude....