Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Komedie
  • Animovaný

Recenze (184)

plakát

Norbit (2007) 

Nevim nemůžu si pomoct, ale přes všechno špatné co tento film obsahuje, jsem se nasmál hodně a to je hlavní. Murphy pořád umí zahrát naprostýho debila a to se mi líbí, ač film dostal malinu, tak můžu říct že je to jedna z lepších komedií co jsem viděl letos:)

plakát

REC (2007) 

Atmosféru jsem přímo hltal, výborný nápad, skvěle natočeno, na strach jsem dlouho čekat nemusel. Dávám za 5!!!

plakát

Gympl (2007) 

* za hudbu, * za celkový dojem.

plakát

Rambo: Do pekla a zpět (2008) 

Rambo se vrátil a to ve formě jako kráva!!! Jasně ukázal, že ještě nepatří do starého železa a natočil a zahrál přímo báječně. Celý film jsem byl zařízlej v sedačce a sledoval jak kosí jednoho za druhým, létají nohy, hlavy, ruce a tak všechno. Konec je tak rychlý a zběsilý, že mi přišlo až líto, že film už končí. Jinak sám postava Ramba toho málo nakecá, nechává stále kamenou tvář ale pro ženskou udělá všechno:))) Dávám 5 hvězd, 100%. Dlouho sem se u filmu tak nebavil a dlouho asi nebudu.

plakát

Armáda démonů: Matka slz (2007) 

Vynikající atmosférická věcička. Skvělá hudba která pomáhala udržet v atmosférickém šoku, brutální vraždy dle libosti a sytlu Argenta. Už v Masters of Horror sem tušil, že se Argento vrátí s výborně natočenou věcí a dočkal jsem se. Tohle se v dnešní době už moc nevidí, těším se na jeho další film. Dávám jasných *****

plakát

Sweeney Todd: Ďábelský holič z Fleet Street (2007) 

Ač muzikály nejsou mým oblíbeným žánrem, tak mi to nedalo, abych se nepodíval co tentokrát Burton vytvořil. Od výborných kostýmů, přes krásně vytvořené temné prostředí, po celkem nudnější první hodinku filmu jsem se dostal k uvažování, jaké mám vlastně z filmu pocity. Hudba i texty nezklamali, člověk se zaposlouchal a nepustil, příběh krásný, romantický s tradičním koncem. Johnny Depp ač zde všichni ho katapultovali ke dnu s jeho zpěvem, byl velmi dobrý, zahrál tradičně skvěle, trochu mi připomněl mého oblíbeného Edwarda, zpěv není jeho silná stránka, ale už aspoň vím, proč Burton řikal, že je překvapený z jeho pěveckého výkonu, zpíval dobře, občas tahal za uši, ale bez Deppa by film ztratil. Helena Carter taky stálice, zahrála dobře, zpěv zvládla a měla tu své pevné místo. Taky jsem byl rád, že se tu objevil Sacha Cohen:-D Co bych byl ale rád, aby natočil Burton, zase něco jako Ospalou díru, mého Edwarda, bez zpěvu, ale s tím srdcem a nápadem co točil dříve. Poslední filmy byly pěkné, ale přijde mi, že už to ztrácí tu svěžest, nápad, a jde to všechno jen stereotypním směrem. Dávám za 4.

plakát

Střelec v ohrožení (2007) 

Musím smutně konstatovat, že Wesley, ač nechci, tak jde pomalu dolů, nechi řikat že zde hrál špatně, ale scénář, režie byla špatná a už titul ,,VIDEO FILM´´ značí vše. Lena Headey zde hrála vedlejší housle, byla prakticky nevýrazná. Musím jinak uznat že snad nejlepším hercem tu byla samotná mladá holčina. Děj byl předvídatelný, akce žádná, Wesley předvedl svoje umění snad jen jednou a to je málo. Dávám za 2..

plakát

Prci, prci, prcičky: Spolek Beta (2007) 

Tak jako o nechutné chvilky není ve filmu nouze, ale musím přiznat, že film uspokojil moje pubertální chování, takže o smích tu není nouze a o krásné a vnadné roštěny také ne:)) Výborný konec, tam se nedalo nezasmát se... sice už to je jen odvar z původní série, ale musím říct, že se to pomalu blíží k péčku:)) za 3

plakát

Návrat do domu hrůzy (2007) 

O něco lepší než první díl, ale jinak podle mě stejná slátanina. Film je nevyvážený, chvíli baví, ale pak diváka strhne k nudě... Efekty jsou sice hezký, ale jinak ve všech stránkách o ničem. Jeffrey Combs je asi tak jedno z mála dobrého co je zde vidět.