Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (195)

plakát

Ace Ventura: Zvířecí detektiv (1994) 

Film, který by nemohl bez Jima Carreyho existovat, není nikdo kdo by mohl nahradit jeho herecký výkon a zábavnost. Za jeho výkon má hvězd pět. Courteney Cox v příjemné roli. A hudba taky pohoda.

plakát

Agent bez minulosti (2002) 

Akční film v hlavní roli s Mattem Demonem. Matt Damon je příjemně vystupující nadaný herec vysokých kvalit. Opravdu pěkná akce. Franka Potente má příjemný herecký výkon. Hudba udržující dostatečné napětí a nejistotu.

plakát

Aienji (2003) 

Velice hezké. Přirozené a neumělé. Oba představitelé hlavních rolí ( Su-jeong Im, Rae-won Kim ) jsou velice příjemní. Film přechází z příjemné zábavy ( vkusných vtipů ) přes laškování a seznamování až po tragické loučení a smutek. Film na mě působil velice příjemně. Ost bylo hezké. V jednoduchosti je krása.

plakát

Alf (1986) (seriál) 

Koho by napadlo, že bude plyšová hračka takhle zábavná. Prostě zábava.

plakát

Alles Gute (2009) (seriál) 

Neztálí pořad. Někdy k popukání jindy trapné.

plakát

Amélie z Montmartru (2001) 

Audrey Tautou díky způsobu vystupování, stylu oblečení a malování se velice liší od všech klasických hereček. Její skvělý herecký výkon je podepřen příkladnou francouskou hudbou. Jako celek je to výborný film.

plakát

Americká krása (1999) 

Podíval jsem se na film znova. Když pominu téma, tak je film solidní. Podle mě zasloužený oscar za kameru a herce. Za střih snad. Ale za hudbu? Nevím nevím. Mě připadala chaoticky neuspořádaná i když základ byl hezký. K ději se nebudu vyjadřovat, protože nemám rád filmy s touto tématikou.

plakát

Asterix a Obelix (1999) 

Klasická zábava v podání Christiana Claviera a Gérarda Depardieua.