Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (32)

plakát

I Melt with You (2011) 

Super výkony mých oblíbenců, hlavně Rob Lowe to šnupání snad ani nehrál. Tomu jsem všechny stavy a deprese sežral nejvíc.

plakát

Iron Man 2 (2010) 

Líbí se mi jak AC/DC, tak Audi. K tomu jsem se párkrát zasmál povedejm fórům, takže proč ne :)

plakát

Na tuhle nemám (2010) 

Další z typických romantických komedií, který nás už ničim nepřekvapí, ale ani neurazí. Tady se alespoň povedl soundtrack v čele s Airbourne. Akorát Alice Eve rozhodně neni "desítka", navíc jsem nevěřil, že se může objevit ještě větší tragéd než Michael Cera, ale Jay Baruchel mu může bez problému konkurovat :)

plakát

To byl zítra flám (2010) 

Škoda, že už mam poblitých hlavních hrdinů opravdu dost, natož pak veverek :) Kdyby si tohle tvůrci odpustili, rozhodně by to zvedlo úroveň. Na druhou stranu musim pochválit moc dobrej výběr hudby.

plakát

Bitch Slap (2009) 

Todle jsem musel dokoukávat po kouskách snad 2 tejdny, akční scény nudný, dlouhý, nechutný (hlavně ty závěrečný)...to už lepší najdeme v Herkulovi a Xeně :) Hlavní představitelky, který měly bejt jakože sexbomby taky nic moc, kromě Julie Voth, ta jediná neměla výraz nasranýho prasete :) Jediný, co mě zaujalo, byl závěrečnej citát, ikdyž ani nevim, proč ho tam dávali... "All warfare is based on deception. Hence, when able to attack, we must seem unable. When using our forces, we must seem inactive. When we are near, we must make the enemy believe we are far away. When far away, we must make him believe we are near. Hold out baits to entice the enemy. Feign disorder and crush him. " Sun Tzu, The Art of War, 380 B.C.

plakát

Dokonalý únik (2009) 

Asi jsem neměl číst komentáře a popis filmu před shlédnutím, takhle jsem od začátku tušil, kdo je kdo...Jinak celkem outstanding :)

plakát

Harry Brown (2009) 

Tam, kde končí Walt Kowalski (Clint Eastwood - Gran Torino) přichází Harry Brown. Neuvěřitelně pochmurná atmosféra, ve který vám zvedne náladu jedině čistej průstřel pár zm*dů.

plakát

Iron Maiden: Flight 666 (2009) 

Výbornej dokument o jedný z nejlepších kapel a hlavně o absolutně oddaných fanoušcích, těžko uvěřit, že pro spoustu lidí, jsou opravdu Iron Maiden něco jako náboženství. Při záběrech z koncertů mi běhal mráz po zádech a dokonale jsem si připomněl zážitek z pražskýho koncertu k tomuhle turné, kdo nebyl, nepochopí. Uvidíte, že Maidni nejsou žádný škrti, který se ženou za penězma, ale sympaťáci, kteří už maj lecos za sebou a nemusí se vykropit po každym vystoupení :) UP THE IRONS!