Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi

Oblíbené seriály (7)

Californication

Californication (2007)

Tak kdo neviděl neuvěří, seriál jak z jiného světa :-). Začal jsem bohužel až druhou sérií na doporučení, jelikož mě "bývalý agent Fox Mulder " nikterak do té doby herecky nezaujal. Ale co předvádí zde je něco úžasného a absolutně dle mého neviděno:-). Jedna hláška střída druhou, jedna slečna střídá další (jak se ke Kalifornii sluší a patří)a tak je to tu každý díl. Každý díl je něčím originální a neotřelý a to si dle mého seriál udrží až do finále 2 série. No vidno říci že se upřímně těším na září, kdy by nám filmařské nebe mělo seslat 3 sérii tohohle skvostu. No já jdu nyní povinně hltat první sérii. Skvěle a 95% Po první sérii musím procenta zvýšit na skvělých a pomalu nedostižných 97% a jdu se opět dívat na druhou a posléze na třetí ať mám tohle dílo kompletní, pak hodnocení dovrším... Třetí série má trošku pomalejší rozjezd, ale o to větší grády od prostřední části a ten konec!! No rozhodně Hank nezklamává ani v 3 sérii a já už se nemůžu dočkat 4 série která má začít někdy v září 2010. Tenhle seriál nebude nikdy klasika, není pro všechny, ale komu se trefí do vkusu, teď na (15.6.2009) něho nikdy nezapomene :- ) Hodnocení: 1 série 97%, 2 série 95%, 3 série 95% 4 série je za mnou a jen mě mrzí, že to má vždy jen 12 dílů, chci víc!. Hank zraje jako víno a 4 série byla doslova skvělá, hodnocení srovnávám s kultovní 1 sérií na 97%! 5 série mě trošku zklamala 85%, pro mě osobně zatím nejslabší. Důvod je zřejmý a to Samurai Apoclypse, to je v 5 serii "Hankova peněženka". Bohužel to dle mého nebyla dobrá volba a když je na scéně tak je to s nim k nevydrženi. No což, byla ohlášena 6 a definitivně poslední série. Doufám že to bude zakončení jak se sluší a patří a konec tohohle kultovního seriálu pořádně zapijeme:-).

Impérium - Mafie v Atlantic City

Impérium - Mafie v Atlantic City (2010)

Seriálový zážitek který vypadá sám o sobě líp než kupa filmů které míří do kin. Pohled na Ameriku v ekonomické recesi 20 let minulého století navíc s příchutí zakázaného alkoholu. Chválit tenhle dokonalý epos nemá smysl a není zde nic co bych vytkl. Udělejte si na něho čas a garantuji Vám že bez 2 dílu denně neusnete. Klobouk dolu Nucky Thomsone. P.s. můj komentář píši i po shlédnutí 2 série která se mě líbila ještě více než ta 1.

Ženatý se závazky

Ženatý se závazky (1987)

Kultovní americké klasika s kterou naše televize moc rádi šachují co se týče vysílacího času, takže vidět seriál kompletní bylo dosti nemožné, každopádně po letech jsem to vyřešil kompletní dvd edicí a i po letech mě tahle klasika skvěle pobaví, prostě nestárnoucí klasika.