Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Komedie
  • Drama

Recenze (241)

plakát

Bourneovo ultimátum (2007) odpad!

Poslední z Bourna co jsem viděl. Nejhorší ze všech tří filmů. Opět akční scény nepřehledné, zbrklý střih, zbytečné pohledy z mnoha úhlů. M. Damon opět nezničitelný, všechno ví, zná. Jako to si tvůrci snad dělali srandu.

plakát

Bournův mýtus (2004) odpad!

O kousek lepší než první díl. Ostatně na špatnosti to neubírá. Opět akční scény nepřehledné, zbrklý střih, zbytečné pohledy z mnoha úhlů. M. Damon opět nezničitelný, všechno ví, zná. Příběh zmatený - úplně o ničem. Příšerný film.

plakát

Agent bez minulosti (2002) odpad!

Nerozumím tak vysokému hodnocení. Film je zmatený, akční scény nepřehledné - přehnané, z M. Damona dělají nezničitelného borce. Ztráta času.

plakát

M3GAN (2022) 

Nebylo to dobré. Čekal jsem fajn horor a nedostal jsem ho. Bylo to utahané, když došlo na akci a nějakou tu vraždu, tak jsme jako diváci vlastně nic neviděli. Hodně slabý film a řekl bych, že to mělo hodně velký potenciál, který se tvůrcům nepovedlo využít. A na to že to je přístupné od 15 let jsem čekal alespoň trochu větší krvák. Vlastně tady ten film ani krvák není. Třeba když vezmu, že Lesní duch (silná řezničina) je také přístupný od 15 let, tak zde by mohli jít snad i mnohem mladší. Za mě špatné a nedoporučuji.

plakát

Trol (2022) odpad!

Tohle mi nedá a musím zhodnotit. Děsná nekoukatelná hovadina! Půl filmu jsem jen v rychlosti přetočil a o nic nepřišel. Postavy hrozné, špatně zahrané. Celkově ve filmu trapné situace, klišé a nic co by stálo za to. Troll je ve filmu minimálně a ještě nic moc. Netflix opět předvedl že filmy absolutně neumí.

plakát

Ježek Sonic 2 (2022) 

Pro děti asi OK, dceři se to líbilo ale pro mě celkem dlouhé, dost trapných hlášek a situací. Jednička mi přišla lepší.

plakát

Moonfall (2022) odpad!

Koukám, že Emmerich by měl už přestat natáčet filmy. Stále se opakuje se stejnými hláškami, podobnými scénami. Šablona je vždy stejná jen jiná katastrofa. Přehnané scény, kdy hrdinové prolétají či projíždějí situacemi, které by nepřežili ale jako zázrakem vždy bez úhony vyváznou. No k Moonfall - to je neskutečná bída. Čím blíž ke konci, tak více ubohé. Vykrádání námětů jiných příběhů. Ani efekty nestojí za moc. Tady prostě neuchvátí nic. Pro mě od Emmericha pouze ID4 a ani pokračování mi nevadí ač je více stupidní a navíc jedničku kopíruje v hodně věcech. Ale Moonfall opravdu ne. Ztráta času.

plakát

Pustina (2016) (seriál) 

Skvěle natočené. Kdyby česká filmová tvorba dosahovala takových kvalit jako Pustina, tak by se na české filmy dalo i koukat. Bohužel tomu tak není. Toto je světlá výjimka. Jsem potěšen, že něco takového u nás vzniklo.

plakát

Tenet (2020) 

Jedna hvězdička za efekty a akční scény, jinak bída.

plakát

Resident Evil: Raccoon City (2021) odpad!

Ze začátku to vypadalo docela slibně, ale postupem to bylo víc a víc nestravitelné. Dokoukal jsem jen silou vůle a na konci se už spíš nudil. Hlavně si myslím, že Zombie filmů je už tolik, že se na to nedá ani koukat. Pořád to samé dokola. Každý nový zombie film je kopií těch předchozích.