Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (318)

plakát

Bod zlomu (1991) 

Hodně kvalitně natočená (ano, i když tam hraje P. Swayze jednu z hlavních rolí) adrenalínová akční jízda hezkých klučinů.

plakát

Pavučina snů (2003) 

Na adaptaci Stephena Kinga (on si snad vše schválně nechává tak masochisticky blbě točit, až na světlou vyjímku Kubrickova "Shinning") příjemně překvapující gulášek pro příznivce sci-fi. Dokonce jsem se i několikrát nečekaně lekl a celá slátanina byla celkově zvláštním bilancováním mezi nákladnou filmovou a nenáročně osvětlující televizní tvorbou. ....ale ta zvířátka (pozemská, ne ty zubáté výkaly)prchající z lesa, ta se povedla!

plakát

Mezi námi zloději (1963) 

..aneb jak se chudáci zlodějčkové mezi kurvy zlodějský v předsednictvu dostanou. Nic ani nezachrání Paroubek (Josef Kemr) coby poctivec agitky. (Je to komedie, v dokonalém zapasování do současné politické situace v ČR dost hořká komedie)

plakát

Gangy New Yorku (2002) 

Dobře obsazená, bezchybně a rutinně natočená celkem nudná a nevyjímečná momentka z veledůležité US ?historie?.

plakát

Poslední pokušení Krista (1988) 

4* za zpracování tématiky....a navíc ta naprosto dokonalá hudba od Petera Gabriela - trny i balzám pro uši.

plakát

Van Helsing (2004) 

Zbytečná slátanina všeho možného draculo-monstro-vlkodlako-létacího huuaaaááÁÁÁÁ.. Blbost, ale pěkné a efektivní obrázky a kostýmy (chci říci, že asi nejlepší tah rejži byl rajcovní korzetek hrdinky) k pokoukání.

plakát

Démoni 2 (1986) 

Démon (čti "chroptivec s mokvajícími hnisavými ranami") tady, démon tam, všude kam se podívám.....škoda, že jsem to již viděl ve čtyřhvězdičkové jedničce.

plakát

Démoni (1985) 

Jedna hvězda za "hardgore" atmosféru jak po nechutně vizuální tak po hutně hudební stránce, druhá hvězda za vzpomínku na italskou klasiku pirátských béček se simultánním jedno "dabingem" z doby komančů, třetí hvězda rovněž za vzpomínku na italskou klasiku pirátských béček se simultánním jedno "dabingem" z doby komančů a čtvrtou si to zaslouží opět jen za vzpomínku na italskou klasiku pirátských béček se simultánním jedno "dabingem" z doby komančů....víc nic.

plakát

Svědomí (1948) 

Skvost o zvláštním nadčasovém nepříjemném vnitřním šimrání při pocitu provinění. Jo, kdyby Hitchcock tvořil jeho nejlepší psychologické kriminálky bez té US přehrávanosti a teatrálnosti, mohl by leckdo říci, že zde Jiří Krejčík udělal výcuc toho nejlepšího z díla US mistra. Naštěstí to tak není, naopak zde nenaleznete slabé místo, film slupnete jak černobílou, však mrazivě chutnou, malinu a na konci se sami nad sebou zamyslíte, ať již bylo svědomí před filmem čisté, či nikoliv.