Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (2 318)

plakát

Sebevražedný oddíl (2021) 

Pro mě velké překvapení. Tušil jsem, že to Gunn nezkazí, ale že to bude taková pecka? Film šlape hláškami a parádní akcí od samého začátku a nenudí ani v pomalejších a vážnějších pasážích. Je zde spousta vtipných scén, ale vyloženě komedie to není. Film si na nic nehraje a Rková přístupnost mu rozhodně prospěla. Krvavé akce je zde spousta. Obsazení a noví antihrdinové filmu rozhodně sedli. Za mě 95% :)

plakát

Shang-Chi a legenda o deseti prstenech (2021) 

Za mě neskutečný mazec v IMAXu. Film mě překvapil svou výpravou a pojetím. Čekal jsem Martial Art film, ale tady to bylo pěkně pojaté. Souboje pěkné a rychlé a choreograficky zvládnuté. K efektům není co dodat, ty jsou perfektní.  Obsazení překvapilo a filmu sedí. Za mě 100% :)

plakát

Sweet Girl (2021) 

Parádní napínavý film s zajímavým koncem. 85% :)

plakát

Válka zítřka (2021) 

Za mě parádní sci-fárna, která by si zasloužila kino. 90% :)

plakát

Venom 2: Carnage přichází (2021) 

Za mě stejná kvalita jako první film. Záporák parádní, hlášky taky. Celkově je to zábavná podívaná. 80% :)

plakát

Baaghi 3 (2020) 

Třetí díl si jede opět svojí novou příběhovou cestu a není nikterak návazný na předchozí dva filmy. Tiger opět perfektní a tentokrát velmi potěšil i návrat Shraddhy. Akce je zde hodně a je opět hodně přepálená až parodistická. Líbily se mi narážky na Wonder Woman na konci filmu. Hlavní hrdina je opět neporazitelný a dává si všechny pěkně k snídani. Jediný co bych trošku ubral jsou ty pomalé efekty při soubojích, ale to je jen drobná vada. Příběh celkem jednoduchý a ničím nepřekvapí. Písně opět pěkné. Za mě 95% :)

plakát

Birds of Prey (Podivuhodná proměna Harley Quinn) (2020) 

To byla tak podivuhodná proměna, až jsem měl kolikrát chuť to vypnout. Obsazení je katastrofální a místy odpudivé. Black Canary to je výsměch komiksové postavy, Huntress celkem ujde, policajtka je uboze trapná no a pro mě tahák Harvey Quinn věčně navlečená do příšerných kostýmů, takže sexy oblečky viz Sebevražedný oddíl nejsou. Asi i kvůli oplácanější Robbie. Příběh je celkem v poho, ale dalo by se z něj vytáhnout víc. Quinn se zde chová hodně trapně a film by se měl víc věnovat vedlejším charakterům. Malá zlodějka taky bída, větší herecké prkno se asi těžko hledalo. Akce a efekty byly celkem v poho. Za mě 30% :)

plakát

Bloodshot (2020) 

Pro mě pohodovej filmek plnej pěkných efektů, solidní akce a krásné Eizy. Za mě 80% :)

plakát

Capone (2020) 

Dvě hvězdy za obdivuhodnou proměnu Toma Hardiho, ale jinak těžká nuda. Jasný, nic jiného s tím asi dělat nešlo, přece jen je to o konci jedné legendy, ale radši bych s Hardym viděl zrod, průběh a pak okrajově skon. 30% :(