Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krátkometrážní
  • Animovaný

Recenze (156)

plakát

Život je boj (2009) 

Herci jsou do posledního skvělí, ale drama je to dost neuvěřitelné. A ty bitky tady opravdu hrajou vedlejší roli. 2,5*

plakát

RocknRolla (2008) 

Ritchie je zpět, ale stále musí ještě trochu přitvrdit, aby navázal na svoje prvotiny. Herci luxusní.

plakát

The Haunted World of El Superbeasto (2009) 

Čtyřikrát jsem se zasmál nahlas, jinak jsem byl svědkem dlouhé přehlídky koziček, která na možnosti animovaného filmu mohla být ještě brutálnější. Spousta dobrých odkazů. Ale tak trochu mi to přišlo delší než to ve skutečnosti je.

plakát

Moon (2009) 

Show Sama Rockwella. A nějaké triky a hudba navíc.

plakát

Eragon (2006) 

Čistě studiové; interiérově, efektově a kostýmově kýčovité; dějově neoriginální; režijně nekomplexní; hudba nevýrazná; herecky mdlé a scénáristicky velmi zkratkovité a bez rozvinutějších vztahů a postav. Takový je bohužel filmový Eragon, od kterého jsem si sliboval po zábavné a poutavé knize mnohem víc. A také mnohem krvavější samozřejmě.

plakát

Proroctví (2009) 

V první hodince zábavný sci-fi thriller s několika silnými momenty, kdy nevíte, co se v další scéně může přihodit, v druhé půlce se stává pátracím mysteriózním sci-fi s nějakou minutou navíc. Stejnak ale velice dobrý snímek, který stojí za pozornost a je zde slušně podhodnocen.

plakát

Spirit (2008) 

Bez vlastního nápadu zkopírované obrázky z komiksu, které napovrch blyští a zabaví, ale jako film moc nefungují.

plakát

Underworld: Evolution (2006) 

Ty brnění se s modrými filtry hrozně bijou, Wiseman se na otevřených prostorech pohybuje trochu krkoloměji než v uzavřených a zase (a ještě víc) si vypomáhá naprostými scénáristickými výblitky. Ale herci jsou ok (trochu mi chyběl Sheen), je to efektní a taky mě potěšila spousta krve.

plakát

Clerks 2: Muži za pultem (2006) 

Novější, dražší, plynulejší -> zábavnější, závěrečné kecy tu nepůsobí omšele, ale dojímají a hlavně Rosario Dawson. Moc příjemný film.

plakát

Uvnitř tančím (2004) 

Od maximálního hodnocení dělí tento snímek vlastně dost věcí. Nesympatická hlavní postava, nepříjemná (!) intimnost hlavně v druhé půli a občas trapné proslovy postiženého Michaela - například ke konci.