Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční
  • Drama

Obsahy (39)

Hyenas

Hyenas (2011)

Existuje jeden klan, jehož členové jsou kříženci lidí a hyen. Jeho existence má však skončit příchodem lovce, který je odhodlán pomstít smrt svých přátel. Rozpoutává se peklo. Kdo nakonec zůstane živ a kdo ne?

Lidská stonožka 2

Lidská stonožka 2 (2011)

Příběh s filmem Lidská stonožka koluje světem a pro jednoho šíleného maniaka to znamená motiv. Psychopat měl nejprve pouze úchylné a zvrácené představy, např. sex s posledním článkem, ale teď se rozhodl, že zajde dál. Spojí dohromady více článků...

Orcs!

Orcs! (2011)

Několik ochránců přírody musí zabránit krvežíznivým skřetům z dávných časů, aby ovládli a zmasakrovali celý svět. Kombinace filmů Pán prstenů a World of Warcraft s sebou přináší brutalitu, napětí a akci...

Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna

Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna (2011)

Kapitán Jack Sparrow (Johnny Depp) touží po věčném životě a proto se vydává za Pramenem věčného mládí. Do cesty mu však vstupuje pirátka Angelica (Penélope Cruz) a obávaný Černovous toužící po Sparrowově krvi.

Shriek of the Sasquatch!

Shriek of the Sasquatch! (2011)

Zamilovaný pár je na dovolené, ale v blízkém okolí jejich pobytu začínají mizet lidé, ze kterých je nalezena vždy jen hlava. Místní šerif se vydává po stopách příšerného stvoření, něčeho mezi člověkem a zvířetem, legendárního Sasquatche

Underground

Underground (2011)

Skupina lidí je uzavřena v bývalém vojenském podzemním krytu, ze kterého vede cesta pouze únikovým východem. Ze začátku to vypadá, že jedinou nástrahou bude klaustrofobie a nepravděpodobná smrt hladem, brzy však vyjde najevo, že nejsou v krytu ani zdaleka sami a hlad je proti tomu co je čeká pouhou procházkou růžovým sadem.

Vřískot 4

Vřískot 4 (2011)

Sidney Prescottová (Neve Campbell) dostává po deseti letech opět hrůzný telefonát od maskovaného vraha. Společně se svými starými (Courteney Cox Arquette, David Arquette) i novými přáteli (Emma Roberts, Rory Culkin, Erik Knudsen, Hayden Panettiere) se stává obětí sériového vraha, který tentokrát hraje s jinými pravidly - svá "díla" si natáčí a zabijí i panny.

Alien Vs Ninja!

Alien Vs Ninja! (2010)

Ninjové Yamatu, Jinnain a Nezumi jsou vysláni mistrem na prozkoumání tajemného hořícího objektu, který přistál kousek od vesnice. Cestou narazí na druhou vyslanou skupinu Ninjů, která záhy téměř celá zahyne, když se střetne se skupinou mocných a téměř neporazitelných mimozemšťanů. Podaří se trojici Ninjů společně s Ninjou Rin a vesničanem Nishem zastavit vetřelce a přežít?

Goblin

Goblin (2010) (TV film)

Když před lety na Halloween obětovali vesničané čarodějnici dítě, zaklela vesnici tím, že se vždy na Halloween zrodí Goblin, který bude zabíjet všechna mimina a vše, co mu bude stát v cestě. Do kdysi prokletého městečka se právě stěhuje rodina s osmiměsíčním synem, aniž by tušila, v jakém je nebezpečí. Když však nastane Halloween, začíná peklo.

Megažralok versus crocosaurus

Megažralok versus crocosaurus (2010)

Poté, co se utkal Mega žralok s Obří chobotnicí a oba se potopili do hlubin, si všichni mysleli, že obě dvě monstra zahynula. Mega žralok však znovu na hladinu vyplul a znovu začal zabíjet a ničit. Do cesty se mu však připlete pradávný Crocosaurus, který má však jednu "výhodu" - je to totiž suchozemský tvor. A tito dva vyrovnaní soupeři proti sobě válčí a zanechávají za sebou hotovou spoušť. A je jen na lidech, aby rozhodli, který z dvojice vyhraje....

Puppet Master: Axis of Evil

Puppet Master: Axis of Evil (2010)

Ve spojených státech uvažuje Danny Coogan o ukončení druhé světové války. Zjistí, že v jednom hotelu se zabil loutkář Andre Toulon a záhy objevuje bednu s vražednými loutkami. Zjišťuje však děsivé tajemství. Nacisté Max a Klaus spolu s Japoncem Ozim plánují útok na USA a poté, co Dannymu unesou přítelkyni Beth, je odhodlán udělat cokoliv, aby ji získal zpět a pomstil se.
Vražedné loutky se vracejí! Blade, Pinhead, Jester, Tunneler, Leech Woman, Six-Shooter, Oriental Puppet, Indian Puppet a nová loutka Ninja!

Když krokodýli pojídali dinosaury

Když krokodýli pojídali dinosaury (2009) (TV film)

Jeden z mnoha dalších dokumentů National Geographic vypráví o fascinujícím objevu, který učinil na Sahaře paleontolog Paul Sereno. Dinosauři velikosti T-Rexe či Spinosaura nakonec nebyli před dávnými časy těmi pány všeho živého, jak bylo dosud předpokládáno, ale jejich zásadními protivníky byli Sarcosuchusové - obrovští krokodýli.

Pavučina hrůzy

Pavučina hrůzy (2007) (TV film)

Partička puberťáků míří do indického pralesa na uvolněný výlet. Poté, co však potkají zvláštního doktora a nějaký pavouk kousne jejich kamarádku, poznají, že to nebude obyčejný den. Mnoho pavouků, domorodci uctívající pavouky, znetvořený bratr doktora se zvláštní látkou na tváři a hustý prales... Skrytá tajemství čekají na odhalení!

Dougie

Dougie (2006) (seriál)

Dougie je obyčejný chlapec, který žije se svými rodiči a rád si hraje s albem samolepek. To se díky chlapcově představivosti mění v opravdový svět. V každém díle má Dougie jiný převlek a se svým psím přítelem Timem prožívá ve světě plném písní a kreslených samolepek různá dobrodružství .

Rubbadubbers

Rubbadubbers (2003) (seriál)

Čas na koupání je pro děti časem zábavy, cákání s hračkami ve vaně. Rubbadubbers jsou vodní hračky, které tohle všechno mají moc rády. Žijí v koupelně a když není v dohledu žádný člověk, jako zázrakem ožijí a zažívají spoustu kouzelných dobrodružství. A Rubbadubbers mají bujnou představivost – z houby se tak lehce stane pustý ostrov, zubní kartáček se promění v strom a z misky na mýdlo se stane loď.

Oswald

Oswald (2001) (seriál)

Oswald je roztomilá velká modrá chobotnice, která má věrného pejska Weenieho. V každé epizodě se s nimi podíváme do jejich bláznivého a legračního světa. Mezi Oswaldovy přátele patří tučňák Henry, kytička Daisy, paní Motýlková, housenka Katrina, Sněhulák a Dvojčata. Jejich společná dobrodružství je zavedou například na kolečkové brusle, budou organizovat oslavu, péct dorty, učit se hrát na různé hudební nástroje a podnikat spoustu dalších věcí.

Bram Stoker's Legend Of The Mummy 2

Bram Stoker's Legend Of The Mummy 2 (2000)

Během vykopávek u aztécké pyramidy v Mexiku je mezi starými artefakty nalezena také zachovalá mumie, která je i se svým posmrtným vybavením přepravena do Spojených států na výzkum. Během události, kdy potomci aztéckých kněží získají kouzelný amulet kterým mumii opět navrátí k životu, se rozpoutá pro hlavní hrdiny peklo, ve kterém je středem právě oživlá mumie, která masakruje i nevinné lidi.

Nurses

Nurses (1999)

Erotický film o zdravotních sestřičkách, které pravidelně navštěvují své nemocné pacienty, nikoliv však pouze kvůli léčení...

Tonda mravenec

Tonda mravenec (1999) (seriál)

Tonda Mravenec vyrůstá se svými přáteli v podzemním mraveništi. Přidejte se k Tondovi a jeho partě kamarádů, kteří budou například hledat poklad, utíkat před pavouky, rybařit a dokonce přežijí i zemětřesení.

Skřítek v Central Parku

Skřítek v Central Parku (1994)

Dvě děti se ocitnou v kanále, kde čarovný skřítek s kouzelným prstem vše promění v nekončící dobrodružství, jaký může skýtat jen ostrůvek zarostlý květinami, a diváky všech generací protáhne zábavou a zpíváním...

Reklama