Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (17)

plakát

Avatar (2009) 

3* a to jen za technické zpracování

plakát

Harry Potter a Princ dvojí krve (2009) 

Film skvěle zrežírován , ale oproti minulému dílu mnohem nudnější a málo akční.Yates je ale první režisér který Harrymu dal pořádnej šmrc , a to nemluvím o parádních scénách a efektech.Film má takový strašidelný nádech , někdy možná až hororový.V klidu film , a už se těším na relikvii smrti.

plakát

Lví král (1994) 

Můj nejoblíbenější animovaný film.Krásný film který dokáže chytnout za srdce , a k tomu skvělá hudba Hanze Zimmera.95%

plakát

Evoluce (2001) 

Skvělý film , ktetý mě opravdu pobavil.Výborné obsazení , které nezklamalo.Dávám tomu 74% a myslím si, že by si tohleto hodnocení zasloužilo i tady na čsfd.

plakát

The Doors (1991) 

Na tomto filmu je krásně vidět že pokud chcete brzo zemřít mějte životní styl jako Jim Morrison. Výborný umělec , kdy Oliver Stone skvěle zfilmoval jeho život.Tento film není o The doors , tenhle film je o Jimu Morrisonovi , měl by se jmenovat Morrison.Velmi pěkný film , který je nutností pro fanoušky.

plakát

A.I. Umělá inteligence (2001) 

Neuvěřitelně nudný film , který byl akorát v celku dobře natočen a ve kterém mě z herců nadchnul jedině tak Jude Law. Spielbergův zaručeně nejhorší film.

plakát

Ostrov (2005) 

Nejlepší počin toho to “režiséra“.Bayovi filmy vůbec nemusím , ale tento se opravdu podařil jak po stránce příběhové , tak i po stránce technické.76%

plakát

Big Lebowski (1998) 

Kur*vskej nářez kterej mě fakt dostal , nic moc sem od toho to snímku nečekal , ale po zhlednutí sem nemohl věřit vlastním očím.Film který nemá žádnou dech beroucí zápletku a motá se prakticky kolem „koberce“ a přitom se vůbec nenudíte to se mi teda opravdu líbí.Podle mě nejlepší komedie bratří Coenů .

plakát

Bratříčku, kde jsi? (2000) 

Jeden z mála filmů kde mě nevadí George Clooney. Skvělá komedie která mě ani chvíli nenudila.