Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Oblíbení režiséři (10)

Tim Burton

Pan Burtun je mailnko cvok a já asi taky, neb jeho fantastkní podobenství světa mě prostě bere už hoooodně dlouho dobu

David Fincher

Každý jeho film je koukatelný ba co víc, vždy originální a Fincherovský. Tenhle pán je prostě talent od přírody.

Darren Aronofsky

Po jeho filmech sice jsem poněkud rozladěn a zralý na týdenní relaxační pobyt spojený s procházkami v Bohnickém parku, ale ..... Vždy mi jeho dílo něco dává.

Quentin Tarantino

Porstě "jiný" režisér. Každej film je stejně jiný jako je jiný Quentin, přesto je to v jádru pořád on. To že má skvělý dialogy, hudbu a smysl pro humor netřeba myslím zdůrazňovat

Pedro Almodóvar

Pedro je jedne z nejlepší vypravěčů a ještě si volí oprvadu bezvadná témata, herce, hudbu .... a navíc jsou jeho filmy zcela odlišné od všech ostatních a přesto nesou jeho jedinečný rukopis.

Ang Lee

Jak je tohel možné, ptám se sám sebe?! Všechny filmy od tohohle pána jsou neuvěřitelné. Ať se snaží vystihnout to či ono prostředí, atmosféru, dobu .... vždycky mu to, snad kvůli jeho dobré volbě herců a umění vypravovat, baštím i s navijákem. Už teď se těším na další filmy

Joe Wright

Objevem se pro mě stalo jeho Pokání a po doplnění další jeho tvorby ho nemůžu nezařadit mezi ty TOP, neboť je stylový, zvláštní a zkrátka tak trochu jiní než ostatní. S napětím očekávám, kam bude směřovat.