Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krátkometrážní

Recenze (297)

plakát

Absurdistán (2006) 

Absurdně opravdové - takže jestli lidstvo čeká vůbec nějaká růžová budoucnost, pak je to tahle - tupá, blbá, pitomá, ulítlá, plná životodárných elektrolytů a kdyby nebylo prezidenta Bensona ze Žhavých výstřelů, tak i s nejlepším prezidentem ve filmu :) A auťák ve tvaru obřího Pattinsona mě fakt dostal.

plakát

Ajťáci (2006) (seriál) 

Tuhle trojku individuí ze sklepa prostě miluju i se všema úchylkama co jich v sobě maj!! :) A že jich maj a to je xakru dobře!

plakát

Alpha Dog (2006) 

Nechci tenhle film hodnotit jako film, protože mi z něj je i teď ještě docela špatně. Je to zfilmovaný příběh neskutečné arogance, blbosti, namachrovanosti, podřízenosti, podlejzáctví a kdoví čeho ještě. I když jsem už od začátku věděl jak to dopadne, nemohl jsem si pomoct a strašně jsem se konce bál, myslel jsem na toho kluka, na jeho pocity, když už tušil, že asi pojede na smrt, i když mu říkali něco jiného... Tento film věrně ukazuje, co dokáže americká výchova, militarismus a ovlivňování slabších silnějšími. Proboha PROČ musel kvůli tomu zemřít mladý nevinný člověk?? Nad tím se budu zamýšlet ještě hodně dlouho, a asi to nikdy nepochopím, mám zřejmě velmi odlišné přemýšlení než pan Hollywood!

plakát

Amélie z Montmartru (2001) 

Jak mám okomentovat film do kterého jsem se 1.7.2010 beznadějně zamiloval?? A dokonce jsem se začal učit, ač jsem na to nikdy nesáhl ani z dálky, na klavír, tu ústřední melodii, což mi ničí a deformuje prsty, protože to je strašně těžký, ale co bych pro lásku neudělal že ;-) A když pak slyšíte něco co milujete, jak si to tvoříte pěkně sami - tak to pak musíte smeknout sami před sebou.cheche :o)

plakát

Americký ninja 3 (1989) 

Na dětství se nedá zapomenout, a série s am. ninjou pro mě byla vysvobozením z dlouhého nudného trávení času doma, neboť jsem býval hodně nemocný a tak jsem snil o tom jak se nechám zmenšit a z okoukaných bojových umění jim to tam těm bacilům uvnitř pěkně natřu a vykopu je jednou provždy ze svého těla pryč :)) z nostalgie za dvě, ale tenhle díl jsem měl rád fakt nejmíň.

plakát

Američan (2010) 

Tak pro tenhle film je označení nuda nudným pojmem i dojmem a i s tím hovnem se dá zažít víc srandy. Pro mě naprostá zbytečnost utopená roztheklou Teklou a otravnyym Clůnym. A navíc po pouhém týdnu špekulování si vůbec nepamatuju o čem to bylo ;)

plakát

Amorův úlet (2006) 

Celkem příjemné překvapení ke kterému mě umluvila přítelkyně, po nějakém tom sebepřesvědčování a vnitřních teoriích o různých podobách smrti, jež nastanou při nadcházejícím sledování jsem film tedy pustil: 1.minuta...přichází Jason v Amorově úborku...leknutím málem polykám skleničku se šťávou..2.minuta...natírání olejem...hehe..začínám se trošku usmívat, doluji šťávu z ucha a bojím se příchodu naolejovaného amora do restaurace..čekám pořádnou trapárnu..5.minuta...tak ne, trošku trapný to bylo, ale úplně jinak než jsem myslel..začalo se mi to líbit, přistoupil jsem na jiné podání romantické komedie a hle..ono to bylo vážně úsměvné, sice nijak excelentní, ale úsměvné a s milými herci. Snad bych trošku přibrzdil ty rodičovské eskapády, tam už to začínalo sklouzávat k menším větším ulítlostem..ale nesklouzlo to..takže celkově tak 60%..já se bavil, přítelkyně také :)

plakát

Apokalypsa: 2. světová válka (2009) (seriál) 

Jeden z nejlepších dokumentů o druhé světové, obrovské množství autentických záběrů a ještě k tomu dodatečně dobarvených - vypadá to skvěle a příšerně z toho mrazí......už se těším na druhý díl - ponožky, horkej čaj a jedu dál....Ristekp!!

plakát

Argo (2012) 

Bene Bene Bene Bene, no to přece nene nene nene nene, natočit takovej zajímavej film tak, abys jedinou bradavicí na něm byl ty a ten tvůj kamenolom na krčisku by snad zaslúžilo i metál - ježiš, no tys ho za něj dokonce dostal, tak to už držim hubu.. A fakt mě to bavilo, konečně film o něčem jiném, třikrát vivat, a jednou poslat do kelu za toho pitomu v hlavní roli. (ano Bene, zase myslím Tebe).