Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Pohádka
  • Krimi

Recenze (19)

plakát

První republika (2014) (seriál) 

Hodnotím po první epizodě. Herecké výkony dobré a moc nerozumím komentářům, že mluví moderně. Je to chápáno jako rodinný seriál a tak jsem ani nečekal archaickou a nebo prvorepublikovou mluvu. Tehdy se používalo u chudiny hodně germanismů, argotu a nebo naopak bylo u smetánky módní používat francouzské výrazy. Ti kdo to tady kritizují si musí uvědomit, že by tomu moc nerozuměli a museli by to vysvětlovat dětem. Ani mi nepřišlo, že by tam bylo na začátek mnoho postav, takže jsem se neztratil ani v tom. Kriminální zápletka se mi líbí a dodává seriálu jiný nádech a také určité odlišení od Vyprávěj. Doufám, že budu moct přidat vyšší hodnocení.

plakát

Škoda lásky (2013) (seriál) 

Hrozně těžké hodnotit. Úroveň jednotlivých povídek je tak moc odlišná, že musím dát 3 hvězdičky i když bych někdy dal nejradši 5 a někdy odpad. Jako celek to ale působí příjemně a k nedělnímu večeru se to hodí.

plakát

Andělé v Americe (2003) (seriál) 

Herecký koncert velkých osobností a i málo známí herci podávají vrcholné výkony. Viděl jsem to jako seriál, ale každá epizoda byla na 5 hvězdiček. Nejdřív jsem se bál, že stejní herci hrají různé role, ale to bylo na tom všem to nejlepší. Hodnotím po třetím shlédnutí a kdyby bylo 6 hvězdiček, tak hned jednu přidám.

plakát

Železná lady (2011) 

I když nemám rád filmy, kde se prolínají časové osy, tak mi to tady kupodivu nevadí. Meryl je moje jednička a tady to jen potvrdila. Perfektní herecký koncert hned od začátku.

plakát

Majestic (2001) 

Jeden z mála filmů, kde ze sebe Jim Carrey nedělá kašpara. Kdyby film nebyl tak dlouhý, dal bych o hvězdičku více :-D

plakát

Bez dcerky neodejdu (1991) 

Sally Field ve své životní roli. Děj už tolik skvělý nebyl.

plakát

Dotek anděla (1994) (seriál) 

zajímavý nápad, ale ne vždy musely být některé epizody tak unylé