Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Krimi

Recenze (3 184)

plakát

Musím tě svést (2002) 

Mladý Trojan a Kraus s vlasy byly vlastně jedinými zajímavými momenty filmu.

plakát

Hlava 22 - Epizoda 1 (2019) (epizoda) 

Tvůrci se snaží ukázat všechno, co v knize je, tedy to pak musí být letem světem. Bohužel na spoustě míst se nedostali k pointě, takže to vypadá, že vojáky buzerují a Yossariana nechceš bojovat. Navíc, kde se vzala ta jeho přezdívka?

plakát

Černé zrcadlo - Národní hymna (2011) (epizoda) 

Nevím, kam přesně si tenhle příběh zařadit. Na jedné straně je to neuvěřitelně absurdní situace, na té druhé je to dost zvláštní a mám dilema, kam si to celá zařadit.

plakát

Ptáčníkův syn (2019) 

Velmi zvláštní komorní drama, které má jistě svoji sílu a bylo točena na mých oblíbených Faerách. Ale celé to bylo takové zvláštní, rozvleklé, místy až nudné. Celkově nevím, co si myslet, ale vzhledem k tomu, že jsem u filmu usínal, tak hodnotím spíš níže.

plakát

The Gray Man (2022) 

Až na zajímavý řešení Palachova náměstí to byla v podstatě bezduchá akční slátanina, kde jsme viděli Prahu jako milion další měst, kdy to někdy bylo vážně za vlasy přitažené. Vážně, kdo vymýšlí tyhle příběhy?

plakát

Učitel - Série 1 (2016) (série) 

Celé to bylo hodně akční, místy hodně zhuštěné. Až na konci mi začalo docházet, že ten čas mohl i splývat, i když příběh byl minimálně na dva měsíce. Nicméně tímto si mě Poláci ještě víc získali a já se ptám, je takový problém něco takového vytvořit i u nás?

plakát

Učitel - Epizoda 10 (2016) (epizoda) 

Ale jo, ten kdo za to mohl byl docela překvapivý. A je dobře, že to celé skončilo nejednoznačně.